2777
2789

من از خواهرشوهر بزرگم سر یه مساله ای ناراحت بودم لی نه بی احترامی کردم نه دعوا نه هیچی فقط شوهرم گلایه کرده بود ک زنم بخاطر این حرفت ازت ناراحته و گفته بود هرکس زنمو بی احترام کنه دیگه باهاش کاری ندارم ک اونم زیر بار اون حرفی ک زده بود نرفت ولی من ایمان داشتم  ک گفته و ناراحت بودم ولی عکس العملی نشون نمیدادم خلاصه قبل عید گفتم بیخیال سال نویی ببخشمشو بیخیال حرفش بشم

بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست

همش ب شوهرم میگفتم بریم خونه ابجیت بمونیم دلم برا خودشو بچه هاش تنگ شده خیلی دلم میخواست برم خونه اش و بیخیال همه چیز بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ک وقتی رفتیم خونه مادرشوهرم منو شوهرم رفتیم جلوش ک باهاش روبوسی کنیم عیدو تبریک بگیم علنا منو شوهرمو پس زد و گفت زود باشی من عجله دارم امده بود دنبال دختراش

ما فاصله امون دیره ازهم و توقع داشتم منو خونه مامانش دیده خودشو مامانش یه محله هستن بگه زن داداش داداش بیاین خونه ام یا کی اومدید ک اصلا کلام نکرد و رفت

خیلی سرد و بد برخورد کرد جوری ک شوهرم کاملا متوجه شد منم گفتم دیگه نمیرم خونه اش شوهرمم گفت باشه&nbs ...

کار خوبی میکنی ، اگه میخوای بسوزه ادب شه خونه ی دورترین فامیلاشونم برو ولی خونه اینا نه