2777
2789
عنوان

شناسنامه گرفتن برای نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 25 پست
خب خودتم باهاش برو ثپت احوال اول یه کاغذ میده اسم و اینا رو پر میکنی  خودت پر کن .

این پدرشوهرم ی نا....ییه ک نگو 😀

میبینی یهو پافشاری کرد رو اسمی دیگه 😪

همینجوریشم باهام قهرکردن ک گفتم اسم دخترمو فلان نمیذارم 😤😤

خانمایی که پلی کیستیک هستن قطره ویتاگونس بخورن.اسم دیگه ش گیاه پنج انگشته ..واقعا عالیه
اولی ثبت احوال گرفتم چون بیمارستانش شعبه نداشت ولی دومی داخله بیمارستان همین ۲۸ روز پیش بود براش گرف ...

ای جان

حالا اسماشون چیه 😍😍😍

خانمایی که پلی کیستیک هستن قطره ویتاگونس بخورن.اسم دیگه ش گیاه پنج انگشته ..واقعا عالیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این پدرشوهرم ی نا....ییه ک نگو 😀 میبینی یهو پافشاری کرد رو اسمی دیگه 😪 همینجوریشم باهام قهرکردن ...

اخی عزیزم

انشالله که دخمل گلت صحیح و سالم بیاد بغلت 😍

دخمل منم چند روز پیش شناسنامشو گرفتیم😊

راسی یارانشونو همون ماه اول میریزن به حساب

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
اخی عزیزم انشالله که دخمل گلت صحیح و سالم بیاد بغلت 😍 دخمل منم چند روز پیش شناسنامشو گرفتیم😊

مرسی 😍😍 اسمش چیه

این پدرشوهرم ی نا....ییه ک نگو 😀 میبینی یهو پافشاری کرد رو اسمی دیگه 😪 همینجوریشم باهام قهرکردن ...

فرم شناسنامه رو ‌‌که همونجا تو بیمارستان پر میکنی بعد بعد ۱ هفته میگن بیایین ببرین 

فقط کارت ملی و شناسنامه پدر و مادر لازمه

تیکر تولد دوقلو هامه خدایا شکرت به خاطر این نعمتی که هم دادی
فرم شناسنامه رو ‌‌که همونجا تو بیمارستان پر میکنی بعد بعد ۱ هفته میگن بیایین ببرین  فقط کارت م ...

اهان مرسی از توضیحت