رایحه۲۳ مدیر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 518 عنوان شناسنامه گرفتن برای نوزاد | مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 25 پست سلام خانماشوهرم موقع تولد دخترمون تا چندماه نمیادماموریته خارج ازکشورخواستم بدونم خودم میتونم برم واسه دخترم شناسنامه بگیرم؟ خانمایی که پلی کیستیک هستن قطره ویتاگونس بخورن.اسم دیگه ش گیاه پنج انگشته ..واقعا عالیه 1398/02/01 | 12:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رایحه۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 518 خب خودتم باهاش برو ثپت احوال اول یه کاغذ میده اسم و اینا رو پر میکنی خودت پر کن . این پدرشوهرم ی نا....ییه ک نگو 😀میبینی یهو پافشاری کرد رو اسمی دیگه 😪همینجوریشم باهام قهرکردن ک گفتم اسم دخترمو فلان نمیذارم 😤😤 خانمایی که پلی کیستیک هستن قطره ویتاگونس بخورن.اسم دیگه ش گیاه پنج انگشته ..واقعا عالیه
رایحه۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 518 اولی ثبت احوال گرفتم چون بیمارستانش شعبه نداشت ولی دومی داخله بیمارستان همین ۲۸ روز پیش بود براش گرف ... ای جانحالا اسماشون چیه 😍😍😍 خانمایی که پلی کیستیک هستن قطره ویتاگونس بخورن.اسم دیگه ش گیاه پنج انگشته ..واقعا عالیه
رایحه۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 518 آنا و آوا چ ملوس 😍 خانمایی که پلی کیستیک هستن قطره ویتاگونس بخورن.اسم دیگه ش گیاه پنج انگشته ..واقعا عالیه
naran عضویت: 1397/10/21 تعداد پست: 4114 این پدرشوهرم ی نا....ییه ک نگو 😀 میبینی یهو پافشاری کرد رو اسمی دیگه 😪 همینجوریشم باهام قهرکردن ... اخی عزیزمانشالله که دخمل گلت صحیح و سالم بیاد بغلت 😍دخمل منم چند روز پیش شناسنامشو گرفتیم😊
لاوستر عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 4340 راسی یارانشونو همون ماه اول میریزن به حساب عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂 عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
رایحه۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 518 اخی عزیزم انشالله که دخمل گلت صحیح و سالم بیاد بغلت 😍 دخمل منم چند روز پیش شناسنامشو گرفتیم😊 مرسی 😍😍 اسمش چیه خانمایی که پلی کیستیک هستن قطره ویتاگونس بخورن.اسم دیگه ش گیاه پنج انگشته ..واقعا عالیه
رایحه۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 518 راسی یارانشونو همون ماه اول میریزن به حساب اووووف 😀💃💃 خانمایی که پلی کیستیک هستن قطره ویتاگونس بخورن.اسم دیگه ش گیاه پنج انگشته ..واقعا عالیه
farzaneh_90 عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 1009 این پدرشوهرم ی نا....ییه ک نگو 😀 میبینی یهو پافشاری کرد رو اسمی دیگه 😪 همینجوریشم باهام قهرکردن ... فرم شناسنامه رو که همونجا تو بیمارستان پر میکنی بعد بعد ۱ هفته میگن بیایین ببرین فقط کارت ملی و شناسنامه پدر و مادر لازمه تیکر تولد دوقلو هامه خدایا شکرت به خاطر این نعمتی که هم دادی
رایحه۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 518 فرم شناسنامه رو که همونجا تو بیمارستان پر میکنی بعد بعد ۱ هفته میگن بیایین ببرین فقط کارت م ... اهان مرسی از توضیحت خانمایی که پلی کیستیک هستن قطره ویتاگونس بخورن.اسم دیگه ش گیاه پنج انگشته ..واقعا عالیه
رایحه۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 518 ملیکا شیکه 😍 خانمایی که پلی کیستیک هستن قطره ویتاگونس بخورن.اسم دیگه ش گیاه پنج انگشته ..واقعا عالیه