2777
2789
عنوان

شناسنامه گرفتن برای نوزاد

692 بازدید | 25 پست

سلام خانما

شوهرم موقع تولد دخترمون تا چندماه نمیاد

ماموریته خارج ازکشور

خواستم بدونم خودم میتونم برم واسه دخترم شناسنامه بگیرم؟

خانمایی که پلی کیستیک هستن قطره ویتاگونس بخورن.اسم دیگه ش گیاه پنج انگشته ..واقعا عالیه

والا بايد بري از خود ثبت احوال بپرسي

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
اره  از بیمارستان همونجا اقدام میکنن شعبه رو میگن میری میگیری مال ما که اینجوری بود

یعنی ب خودم تنها میده؟ولی شناسنامه شوهرمم دستم باشه

خانمایی که پلی کیستیک هستن قطره ویتاگونس بخورن.اسم دیگه ش گیاه پنج انگشته ..واقعا عالیه

سرچ کن تو گوگل  نوشته کیا میتونن برن بگیرن دقیق یادم نیست برا پسرم پدرشوهرم رفت گرفت

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
شناسنامه اش باشه کافیه

جدی؟ مرسی دوستم

اخه دوس ندارم بدم پدرشوهرم بگیره

میبینی ی اسم دیگه گذاشت 😐😐😐😐

من دوتا دخترامو خودم شناسناپه واسشون گرفتم.پدر مادر یا پدربزرگ پدری میتونه بره برا شناسنامه گرفتن

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
جدی؟ مرسی دوستم اخه دوس ندارم بدم پدرشوهرم بگیره میبینی ی اسم دیگه گذاشت 😐😐😐😐

خب خودتم باهاش برو

ثپت احوال اول یه کاغذ میده اسم و اینا رو پر میکنی 

خودت پر کن .

من دوتا دخترامو خودم شناسناپه واسشون گرفتم.پدر مادر یا پدربزرگ پدری میتونه بره برا شناسنامه گرفتن

داخل بیمارستان یا ثبت احوال گرفتی؟

فقط توهمون ثبت شناسنامه ی داخله بیمارستان یا ثبت احوالم میده؟

ثبت احوال داخل بیمارستان فوری برات چاپش میکنه و شناسنامه پدر مادر و کد پستی احتیاجه.

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
داخل بیمارستان یا ثبت احوال گرفتی؟

اولی ثبت احوال گرفتم چون بیمارستانش شعبه نداشت ولی دومی داخله بیمارستان همین ۲۸ روز پیش بود براش گرفتم