2777
2789
عنوان

فینگر فود برای مهمونی بهم معرفی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 6442 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کیک مرغ ها رو هم من تو مهمونیهام خودم درست می کنم و همه دوس دارن 

عزیزم کیک مرغ چطوریه، خوشمزه میشه؟ میشه یادم بدید؟

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
باشه عزیزم حتما , فدات , اگه زرده تخم مرغ بریزی روش چون زرده قشنگ دیده میشه سبزی هم جعفری خوبه 

مرسی گلم زرده تخم مرغ لزجه بونمیده؟

یاارحم الراحمین به خودت توکل کردم   
عزیزم چطوری لایه لایه مثل شیرینی خامه ای شده میشه توضیح بدی

نون تست رو بذار روش مواد رو بذار دوباره 1 نون تست دیگه بذار دوباره مواد و دوباره نون تست بعد همه حاشو سس مایونز بمال با قاشق که یکدست بشه هم اطرافش هم روش بعدش از وسط مثلثی با چاقو ببر بعدش برگردون و تزیین کن 

نون تست رو بذار روش مواد رو بذار دوباره 1 نون تست دیگه بذار دوباره مواد و دوباره نون تست بعد همه حاش ...

مرسی گلم ممنون عزیزم، نون تست خشکه یا نرمه عزیزم؟ ببخشید سوالم خنگولی بودش

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
مرسی گلم ممنون عزیزم، نون تست خشکه یا نرمه عزیزم؟ ببخشید سوالم خنگولی بودش

نه بابا سواله دیگه , نون تست تازه بگیری از مراکزی که خودشون میپزن خوبه مال سوپری ها چون از خیلی وقت مونده خوب نیست , نرمه سس هم بزنی بذاری چند ساعت تو یخچال بمونه خیلی خوب میشه

بعد نرم میشه که؟ دیگه خشک و ترد نیست هست؟ 

من تو ماکروفر گرم کردم نرم نشد ، البته قبلش گذاشتم رو توری که از بالا و پایین هوا بخوره و بخار نکنه 

گرمسلمان!گرمسیحی!گریهود!آدمی باشید،مذهب هرچه بود!♌️