2777
2789
عنوان

فینگر فود برای مهمونی بهم معرفی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 6442 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فر یا ماکروفر سریع گرم میشه

بعد نرم میشه که؟ دیگه خشک و ترد نیست هست؟ 

🙏🏻رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا 🙏🏻   اَلْحَمْدُاللّه رَبِّ العالَمین عَلی کُلِّ الْحال
دستورشم بزار لطفا

خیلی راحته عزیزم انگار کوکو سبزیه اسفناج رو ریز ریز خرد کن ه بسته به مقدار اسفناجت تخم مرغ بزن خوب قاطی کن نمک و فلفل و زردچوبه بزن بعدش فقط باید 1 لایه نازک بریزی تو ماهیتابه البته نه اونقد نازک که خراب بشه سرخ میکنی دو طرفشو بعد بردار بذار رو کاغذ روغنی و رولش کن بذار تو یخچال یکم خنک شه بعدش تو 1 ظرفی کمی سیب زمینی پخته رو له کن یه کوچولو مرغ ریش کن بریز تتوش اگه گردو داشتی و زدی هم خوب میشه نداشتی که هیچ و سس مایونز بزن قاطی کن یه کوچولو هم خیارشور , رول اسفناجتو باز کن این مایه رو کامل روش بپوشون بعدش دوباره رول کن و با چاقو به اندازه ای که دوس داری ببر ,, میتونی برا هر کدوم 1 دونه خلال دندون یا از اون چنگال رنگی کوچولو ها بزنی که برداشتنش راحت باشه میتونی هم نزنی ! البته بعضیا داخلش فقط ماست میزنن و بقیه مواد رو نمیزنن اما من با ماست دوس ندارم .

البته مثلثی  برش میزنم که راحت تر برداشته بشه و بعد روشو تزیین میکنم اینجوری کامل بذاری تو سفره ...

عکس برش زده ش روداری بزاری؟موادداخلشم لطف میکنی بگی

یاارحم الراحمین به خودت توکل کردم   
موادش هم همون الویه خودمونه 

خب اگه لایه به لایه موادریختی بعدکه سه تاسه تاکنارهم گذاشتی دوطرفش که میخوان دست بگیرن موادنداره کثیف کاری بشه؟

خب اگه لایه به لایه موادریختی بعدکه سه تاسه تاکنارهم گذاشتی دوطرفش که میخوان دست بگیرن موادنداره کثی ...

نه دیگه کثیف کاری نمیشه , نه همینجوری معمولی هستش حرارت نمیخواد اتفاقا درستشون که کردی مثلا اگه 1 روز قبل درست کنی بذاری تو یخچال بهترم میشه سسش به خردش  میره قشنگ خوشمزه میشه 

نه دیگه کثیف کاری نمیشه , نه همینجوری معمولی هستش حرارت نمیخواد اتفاقا درستشون که کردی مثلا اگه 1 رو ...

مرسی عزیزم شماخودت مثلاچن تالایه که درست کردی دیگه برش میزنی؟

منظورم این بود 1نون تست میذاری مواد میریزی بعد 1 نون تست دیگه دوباره مواد و دوباره نون تست و تمام ! فقط اگه میخوای روشو تزیین کنی برا اینکه تزییناتت نریزه و خوشگلم دیده بشه با قاشق سس بمال روش 

خواهش می کنم عزیزم , 3 لایه خوبه نه زیاد میشه نه کم معمولا هر جا هم دیدم 3 لایه بوده 

فدات ممنون ازاینکه باحوصله جواب دادی اگه بازم دسرای خوشگل درست کردی منم ریپلای کن زیادسردرنمیارم  

منظورم این بود 1نون تست میذاری مواد میریزی بعد 1 نون تست دیگه دوباره مواد و دوباره نون تست و تمام ! ...

باشه عزیزم مرسی چه سبزی روش بریزم؟