2777
2789

ولی این بار واقعا ناراحت شدم. 

توی یکی از تاپیکا یکی یه حرفی زد و من مجبور شدم چیزی که همیشه ازش فرار میکنم واسه کسی نمیگم چون ناراحت کننده اس، بگم...

دلم یه جوری شده. نمیتونم جلوی گریه ام رو بگیرم. 

دلم نمیخواد دیگه زندگی کنم...

کاش با آدما بهتر برخورد کنید

کاش

شما نمیدونید کی پشت این اکانت ها نشسته، چه داستانی داره، چه دردی رو تحمل میکنه

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم والاکم پیش میاد حرف بزنم. میگی زیاد دیدی... نمیدونم.اگه به شما بی احترامی شده من معذرت میخوام ...

معذرت خواهیت بمونه تو جیبت، چون من حتی یادم نیست چی گفته بودی، حتی یادم نیست راجب چی بود؟یا اصلا تو کدوم تاپیک یا کدوم کاربری بود؟حقیقتا نه حرفات تو ذهنمه و نه اثرشون.. تو سایت زیاد پیش میاد ازین برخورد ها، فقط یادمه حرفای خیلی وحشتناک و خیلی زشتی زده بودی و من اصلا جوابت رو ندادم فقط کاربریت رو به ذهنم سپردم که باهات جایی هم کلام نشم..

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

معذرت خواهیت بمونه تو جیبت، چون من حتی یادم نیست چی گفته بودی، حتی یادم نیست راجب چی بود؟یا اصلا تو ...

عجب!

چی بگم

باشه ممنون که گفتی

معذرت خواهیت بمونه تو جیبت، چون من حتی یادم نیست چی گفته بودی، حتی یادم نیست راجب چی بود؟یا اصلا تو ...

پس چرا هم کلام شدی اینجا؟