2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم برای کف مات طرح پارکت روشن زدیم . دیوار هم اشپزخونه کثیف کرم و بین کابینتی سنتی صورتی آبی . اشپزخونه تمیز دیوار طرح آجر سفید بین کابینتی هنوز نگرفتیم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
منظورم رنگشه

خودشون پک دارن یعنی دیوار رو انتخاب کنی روش سرامیک کف و بین کابینتی و حاشیه و گل هم هست .

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
منظورم رنگشه

اره رنگش شبیه باشه خوبه من کف آشپزخونه ام صاف و براق انتخاب کردم که راحت بتونم پاکش کنم خدایی راحتم خواهرم طرح پارکت انتخاب کرده آج داره لابه لای اج هاش چربی چیزی بریزه به سختی پاکش میکنه

اره رنگش شبیه باشه خوبه من کف آشپزخونه ام صاف و براق انتخاب کردم که راحت بتونم پاکش کنم خدایی راحتم ...

مامانمم اینو گفت ولی ماتش طوسیه خوبه

من عشق آرزو کردم تو برآورده شدی❤
به نظرم بیشتر فکر کن میتونی جاهای دیگه بگردی براق طوسی یا براقم نبود صاف باشه و طوسی باشه پیدا کنی

دیشب زنگ زدن گفتن آج دارش بامتراژماهم خونی نداره ولی همون رنگ طوسی مات دارن بگیرم به نظرتون مهدابانوجان

من عشق آرزو کردم تو برآورده شدی❤