2777
2789
عنوان

قطع اورژانسی پریود😐😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 37526 بازدید | 41 پست
من سه ماه بود پری نشده‌ بودم بلاخره پری شدم

استارتر بقیه روز و شب ازتون گرفتن که میخای بزور سیستم بدنتو که همینجوریشم بهم ریخته بهم ریخته تر کنی!!! 

وا!! 

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
استارتر بقیه روز و شب ازتون گرفتن که میخای بزور سیستم بدنتو که همینجوریشم بهم ریخته بهم ریخته تر کنی ...

من تو پریودی خون که ازممیاد از زور درد نمیتونم بلند شم از جام دخترم‌کوچیکه سه سالشه اذیتم میکنه میخام زچد تموم کنم تا راحت تر به خونه برسم😕😕

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو پریودی خون که ازممیاد از زور درد نمیتونم بلند شم از جام دخترم‌کوچیکه سه سالشه اذیتم میکنه میخا ...

اخه گفتی شب جمعه نشد امشب میخام....

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
اخه گفتی شب جمعه نشد امشب میخام....

اون دوست مون به شوخی گفتن منم به شوخی جواب دادم

وصتی خون بند‌میاد راحت میشم ولی شروع شدنی پدرمو در نیاره😕😕دخترمم هی میاد غر میزنه پاشو برام کیک و غذا بپز😕😕😕😕

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘
منم همین طور بودم فک کنم فروردین یه ۱۰ روزش فقط پریود نبودم ولی وقتی اورژانسی بخوری تا ۷ روز بعدش پر ...

سلام می‌دونم تاپیک قدیمیه جوابمو بدین ممنون میشم .برای قطع پریودیتون شما شنبلیه خوردید جواب گرفتید؟خسته شدم از خونریزی 

سلام می‌دونم تاپیک قدیمیه جوابمو بدین ممنون میشم .برای قطع پریودیتون شما شنبلیه خوردید جواب گرفتید؟خ ...

سلام عزیزم

نمیشه گف اره صد در صد دیگه بخوری جواب میده

ولی برا لکه بینی اره

کلا شمبلیله برا پریودی عالیه چ دل درد چ کمر درد

خوردنش کاملا بی ضرره امتحان کنید امیدوارم خوب بشید

ولی اگه از پریودیتون گذشته و بازم خونریزی دارید نشاسته هم مورد خوبیه ک با اب قاطی کنید و چند روز پشت سر هم بخورید