2777
2789
عنوان

فقط چادری ها بیان سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 46 پست

من تنها چادری خانواده همسرم هستم. حتی مادر همسرم و خواهرهای بزرگش دیگه چادر سر نمیکنن

ولی همیشه با افتخار چادرم را سر کردم.

هیچ وقت هم حس بدی نداشتم. هرچند اونا بارها منو تشویق کردن ولی چادرم را حفظ کردم تا فهمیدن روی من اثر نداره.

البته برتری هم حس نکردم بلکه هر کس بر عقیده خودش.

حتی اونا گاهی بزبون اوردن خوش بحالت . تکلیفت معلومه

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

من حجابموعوض نمیکنم چادرمو دوست دارم ولی ناراحتم به خاطرسردبودنشون .آخه جاریم قصدخراب کردن منو هم داره مثلا من و شوهرم هفته ای دوبارمیریم بیرون جلو همه دراومدگفت شما تو خونه میپوسین ماهرروزبیرون میریم مادرشوهر م تاییدش کردکلا میخوان منو کم جلوه بدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی به چادر نداره. چون اون شلوغه و روابط عمومیش بالاتره و توی هرکاری خودشو جلو میندازه بیشتر توی چشمه و شما فکرمیکنین اونو بیشتر دوسو دارن. بیخیال باش و زندگی خودتو بکن مطمعن باش اینجوری زندگیتون بهتر و بی حرف و حدیث پیش میره.چون زیادی هم بخوای با مردم رفت و امدکنی بعدا روابطتتون یه جایی بهم میریزه. میگن دورباش دوست باش

تازه به دوران رسیده نیستن متاسفانه تو خیلی خانواده های مذهبی خیلی اجبار دارن رو پوشش دختراشون و وقتی ...

آخه بعضیا واقعا نه خانواده اجبار میکنه نه اصلا چادر تو خونشونه،چادر سر میزارن شیره بمالن سر مردم بعد خر از پل که گذشت میشن خودشون

من حجابموعوض نمیکنم چادرمو دوست دارم ولی ناراحتم به خاطرسردبودنشون .آخه جاریم قصدخراب کردن منو هم دا ...

عزیز دلم اگر تو خودت را ثابت قدم نشون بدی دست برمیدارن از سرت

اگر هم اخلاقت همینه اخلاقته دیگه. خودت را دوست داشته باش.

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

عزیزم مشکل حجاب یا بی حجابی شما نیست

مشکل از اینه اون با برخورد خوش داره بقیه رو به خودش جذب میکنه

شما خودتون دارید میگید کم حرفید خب پس اصولا ادم جذب کسی میشه که خوش سر و زبون باشه

بعدشم ما حجاب رو واسه خودمون انتخاب میکنیم نه واسه خوشایند بنده خدا