2777
2789
عنوان

فقط چادری ها بیان سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 46 پست

دختر خوب 

مهمتر از چادر یا مانتو 

اخلاقه 

خانواده شوهرت عاشق مانتوی جاری نشدن عاشق اخلاق گرمش شدن 

همه خوش اخلاقی و سر زبون داشتن رو دوست دارن 

ب نظر من اصلا ذهنت رو درگیر حجاب دیگران نکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینکه اونا حجابشونو کنار بذارن رو زندگی شما تاثییری نداره که چرا ناراحت میشی پس؟حتما از اول هم اعتقاد به چادر نداشتن و به اجبار میپوشیدن منم دیدم این مدلی پس با خودت که چادرو دوسداری و اعتقاد داری مقایسشون نکن

جاریتم حتی اگه چادری بود اخلاقش اینجوریه که میتونه بقیه رو به خودش جذب کنه و لیدر باشه ولی شما ارومی حالا اگه چادری بود این شکلی بود اشکال نداشت چون چادرشو گذاشته کنار عیب داره؟

واسه ما هم دقیقا اینطورن 

خانواده جانباز هستن گذاشتن کنار ب کل 

من کم ارایش دارم ولی چادرم هنوز سرمه تا الان خدا روشکر

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️

سلام عزیزم

چادریا محجوب اند به نسبت دیگران ولی شما روی چادر زوم نکن. 

شما هم بدنبال کشف توانایی های خودت باش. آن هم فقط و فقط برای خودت. نه برای اینکه مورد توجه دیگران باشی.

اگر عزت نفس خودت را بالا ببری فرقی نمیکنه چادری باشی یا نه

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
چرابایداینجوری باشه به خدامنم خیلی مهربونم باهمه .شال شادهم می پوشم وبدتیپ نیستم.چراهیچ کس منو تحویل ...

شاید چون میگی ارومی کم حرفی فکر میکنن خودت خیلی دوست نداری حرف بزنی باهاشون برای همین چیزی نمیگن 

I HAVE LOVED U FOR A THOUSAND YEARS l"lI LOVE U FOR A THOUSAND MORE
اسی جان تو باید به عنوان یه خانم مسلمان و معتقد روی خودت کار کنی و سطح سواد و علمت رو بالا ببری تا ...

موافقم

خدایا شفام بده ...حق من این نیست...تو رو به امام رضا قسم شفا بده
چرابایداینجوری باشه به خدامنم خیلی مهربونم باهمه .شال شادهم می پوشم وبدتیپ نیستم.چراهیچ کس منو تحویل ...

به قول دوستمون مهارت هاتو بالا ببر توانایی هاتو علمت 

خدایا شفام بده ...حق من این نیست...تو رو به امام رضا قسم شفا بده
مشکل از اون نیست مشکل ازخانواده همسرته که انقد سست عقیده هستند و به راحتی تحت تاثیر اون خانم قرارگرف ...

دقیقا منم همین فکررومیکنم خانواده شوهرم براشون مهم نیست

تازه به دوران رسیده ان.خودشونو گم میکنن اینا هیچوقت قابل اعتماد نیستن.

تازه به دوران رسیده نیستن متاسفانه تو خیلی خانواده های مذهبی خیلی اجبار دارن رو پوشش دختراشون و وقتی ازدواج میکنن و از گیرای پدر راحت میشن نوع پوششی که خودشون دوس دارن رو انتخاب میکنن

متن چادریم ،همه فامیل چادرشونو برداشتن به جز منو دو نفر دیگه،شاید واسه اونا اجبار بوده ،

شایدم فقط می خواستم کارشونو راه بندازم نریزید سرم دیدم‌میگم  یه سال چادر میدارم و هیئت و فلان ازدواج میکنن تمام چادر رو هم باد میبره نمیدونم کجا 

شماخودت باش عزیزم  اخلاقتو که ببینن جذب میشن