2777
2789
عنوان

میخوام خورشت درست کنم

1249 بازدید | 91 پست

اون موقع که وضعمون خوب بود ماهی یه کیلو گوشت میخریدیم پارسال تابستون که گوشت قیمتش یهو بالا رفت شد هر دوماه نیم کیلو...نخوردن گوشت واسم مهم نبود گفتم بیخیال سیب زمینی تخم مرغ و...هست الان یه ماهه خورشتم بدون گوشت و پیازه.من ماکارونی بدون پیاز درست کردم گفتم بدون پیاز هم میتونم الان شوهرم رفته بازار بهش گفتم سیب زمینی بخر میگه کیلویی ۹ تومن جو هم شده ۱۵ تومن کیلویی ...خدا رو شکر که سفره ای هست اما واقعا دلم برای کسی که همینم ندارن میسوزه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی تموم میشه این کابو‌س...

چرا اینجا دنیا اومدیم

از دهکده خونین، از حمله آپاچی ** یک کوه جسد ماند و یک مشت 《تماشاچی》** که سوخت و ساکت ماند** با فاجعه بارآمد** هی فصل زمستان شد ** هی گفت بهار آمد** دندان به جگر داد و آرام لبش را دوخت** با پای خودش پای هر چوبه《 دار 》آمد** سر خوش شده از تاول معتاد به هر لخته** در خشم نمکدان ها با زخم کنار آمد** دنیا به درک رفت و دِه بی سر و سامان شد** سهم من و تو از آن یک سفره بی نان شد...

واقعا ما قبلا هفته دو مرغ ی کیلو گوشت میخوردیم ولی الان گوشت که چن وقته ندیدم

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍