2777
2789
دلم میخواد یکی بگه چی میلت میکشه میخوای برات یه کته گوجه درست کنم؟یکی زنگ بزنه بگه زنده ای هنوز ؟خیل ...

عزیزم منم مثل خواهرت خودت بدون بلند شو بیا خونمون هرچی دلت خواست برات درست میکنم فقط غمگین نباش خدا بهت محبت بزرگی داده قدر اونو بدون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا 

خدایا خودت کمکه همه کن  ....یا امام زمان شب میلادته ..خودت کمکه گرفتارا ..دلتنگا .. ادمای تنها 

برو خداروشکر کن ک خدا یه همدم بهت داره فقط حسابی ب خودت برس تا ب دنیا بیاد 

دلم هیچ غذایی برنمیداره هیچی نمیتونم بخورم دو سه روزه یه بار فضارم میاد رو شش میرم سروم میزنم

تو بارداری ادم حساس میشه انتظارش از دیگرون میره بالا من خودم استراحت مطلقم بخداوند قسم مادر شوهرم که طبقه پایینه نکرده یه زنگ بزنه ببینه زنده ام یا نه نترس روزگار پستی بلندی داره اینام میگذره توکل بخدا چشم امیدت خدا باشه

تو بارداری ادم حساس میشه انتظارش از دیگرون میره بالا من خودم استراحت مطلقم بخداوند قسم مادر شوهرم که ...

مرسی از همدردیت درست میگی ولی انتظار دارم خواهرام ماهی یه بار زنگ بزنن حالمو بپرسن

ولی تو قوی باش به خودت برس نی نی گناه داره نمیدونم چرا انقدر بارداری ما پراز حساسیت شد؟ملت حامله می ...

دقیقا من خواهرام همشون ملیاردرن اوضاع مالی من زیاد خوب نیست به خاطر همین زیاد تحویلم نمیگیرن😢😢😢