2777
2789
ادم بدخت بدبخته دیگه مدیر نینی سایتم باشه برام گریه میکنه چه کنم دیگه اینم زندگی منه بیچارس....

من درکت میکنم مم شهر غریب بودم از همه خونواده دور تو باردارین هیچکی نبود به دادم برسه انقدم بد ویار بودم حسرت یه غذای گرم به دلم موند ظهرا همش غذاهای همسایه ها رو میرفتم بو میکشیدم از نظر مالی مشکلی ندلشتیم همه چی وعرم میخرید خونه رو پر میکرد ولی واقعا حتی نگاه به اشپزخونه هم حالم و بد میکرد کل بارداری از بیرون غذا خوردم اللنم موند تو دلم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نکنه این چه حرفیه نمیتونی خودت یه کاری برای خودت جور کنی 

از منم میگذره دلم به حال نینیم میسوزه که از این به بعد خورد میشه غرورش ارزو اسباب بازی های اونا رو داره و قور زدن لباس نینی هم میشه یه داستان جدیدتر

من درکت میکنم مم شهر غریب بودم از همه خونواده دور تو باردارین هیچکی نبود به دادم برسه انقدم بد ویار ...

همین که از لحاظ مالی هم مشکل نداشتی خودش خیلی جای شکر داره خواهری ولی من به خدا دارم با برجی سیصدو پنجاه زندگی میکنم نمیدونم گناه منه گناه همسرمه شایدم حق با خواهرامه 😢😢

همین که از لحاظ مالی هم مشکل نداشتی خودش خیلی جای شکر داره خواهری ولی من به خدا دارم با برجی سیصدو پ ...

چرا میگی گناه بی پولی که گناه نیس خیلیا درگیرشن شوهرت داره تلاش میکنه به هر حال کار که میکنه به مرور زمان قسطا کمتر میشه بچه بزرگتر شد شاید خودتم تونستی بری سرکار ....اونا اسمشون خواهر نیس بزارشون خیلی راحت مثل اب خوردن کنار هم خووت هم بچه ایندت اسیب نبینین...خواهر خیلی حرمتش بیشتر از این حرفاس ...خدا یه دوست خوب انشاا.. نصیبت کنه که از خواهرم برات بهتر باشع

از منم میگذره دلم به حال نینیم میسوزه که از این به بعد خورد میشه غرورش ارزو اسباب بازی های اونا رو د ...

کار تو خونه چی 

قدمی باید برداری

خیاطی آشپزی و....

به جای غصه خوردن باید به فکر باشی

کار تو خونه چی  قدمی باید برداری خیاطی آشپزی و.... به جای غصه خوردن باید به فکر باشی

کار تو خونه مثلا برام یه پارچه هایی اوردن توش تیکه لباس بریزم دورشو بدوزم گفته صدتاش پنج هزار تومان اصلا فایده نداره یعنی خورد میشی از صبح تا شب اگر بازم بتونی صدتا رو کامل بدوزی واسه پنج هزار تومان

چرا میگی گناه بی پولی که گناه نیس خیلیا درگیرشن شوهرت داره تلاش میکنه به هر حال کار که میکنه به مرور ...

اره شوهرم خداییش خوبه خیلی هم تلاش میکنه اما دست اونم به جایی بند نیس

شیراز

منم شیرازیم😍 کجا میشینی حدودا

اگر بدانيد مردم هزار بار بيشتر به يك سردرد معمولى خوداهميت مى دهند تا به خبر مرگ من و شما،ديگر نگران نخواهيد شد کهدرباره شما،چه فكرى مى كنند...!