2777
2789
عنوان

تنها

102 بازدید | 6 پست

.. خیلی خسته شدم از دست خانوادم .. خیلی اذیتم میکنن حبس شدم تویه خونه حتی نمیزارن با بردارم برم بیرون ..وقتی میخام برم دانشگا خودشون میارن و میبرنم هزار بار زنگ میزنن 

. با اینکه هیچ کار بدی هم نکردم 😔😔 خیلی زجر میکشم نوزده سالمه .. دوسدارم منم یه تفریحی داشته باشم ولی تنها تفریحم همین گوشی تویه دوستم هست .. خیلی دلم گرفته  دارم گریه میکنم ولی دیگه حتی گریه هم اروومم نمیکنه... هرکار کردم و هرچی گفتم اینا درست نشدن ... وقتی دوستامو مبینم که زندگیشون چطوریه خیلی حسرت میخورم امیدی به زندگی ندارم .. تموم تویه خونمون حرف اتفاقای بده اینکه فلان جا دزد اومده فلانی مرده این رو دزدیدن اون این حرف و زد ..

هیچ حرف قشنگی نمیزنن ‌.. دلم از زندگی خیلی سیره خیلی دوسدارم برم جایی که هیجکسی نباشه..

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

متاسفم که این حرفو میزنم ولی واقعا جز تحمل کردن و بعدش ازدواج کردن با کسی که این اخلاقارو نداره چاره دیگه ای نیست. خیلیم برات ناراحت شدم. منم قبل دانشگاه رفتنم خانوادم با تنهایی رفتن بیرون و با دوستام گیر میدادن. میرفتمااا ولی گیر بودن اما از وقتی رفتم دانشگاه اوکی شدن کاملا. خیلی سخته عزیزم میدونم. یه کلاسی چیزی برو حداقل. خودتو سرگرم کن چون واقعا چاره ای نیست‌. امیدوارم زودتر حال خوش رو تجربه کنی اونجوری ک خودت میخوای😔

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

متاسفم که این حرفو میزنم ولی واقعا جز تحمل کردن و بعدش ازدواج کردن با کسی که این اخلاقارو نداره چاره ...

به من اجازه هیچی ندادن کلاسی هم نیست..

ممنون عزیزم😔🌹

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
الهی بمیرم😭😭😭😭😭 ایشالله ازدواج میکنی راحت میشی 

خدانکنه عزیزم. انشالله که همیشه سلامت باشی🌹

بالاخره یه روز درست میشه:)