2777
2789

سلام بچه ها هر تجربه ای که در مورد مبلمان و وسیله اشپزخونه و بقیه لوازم جهیزیه دارین بهم بگین که از کجا بگیرم که قیمت مناسب باشه

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبلمان ملایر

وسایل برقی بانه یا هندیجان و گناوه

و فرش هم کاشان

اینجا مرکز فروش هست و کارگاه و کارخونه

اگه برات جور بشه بری ک واقعا عالیه و کلی سود میبری

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.
مبلمان ملایر وسایل برقی بانه یا هندیجان و گناوه و فرش هم کاشان اینجا مرکز فروش هست و کارگاه و کار ...

مرسی عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من‌خودم کاشانم

همه برقیامو ک ۴ماه پیش خریدم گفتم برا بلور و کریستال و غذاخوریم بیام شوش

که مثل چی‌پشیمونم از بس بده اونجا

۱۵تومن سر سه ۴ساعت تموم کردم همه کلاه گذاشتن سرمون.همونایی ک از شوش خریدم گذاشتم کنار

اومدم هزار برابر بهترشو شهر خودم خریدم از یه جا ک معتبره

پول گرونتر دادم اما بی نهایت خوشگل و جنسشون خوبه

هنوز استفاده نکردم یه ماه دیگه جهیزیمو شروع میکنم به چیدن

سرویس چوبی و مبلمان و خواب و کولر و تلویزیون و فرش هم با شوهرمه

دوهفته هست ک میریم برا فرش و مبلمان هنوز هیچی نخریدیم

ولی میگن قم خیلی ارزونه

من شوهرم خیلی حساسه .میگه مبلم باید چوب اصل باشه 

خدا حال همه رو خوب کنه..
من‌خودم کاشانم همه برقیامو ک ۴ماه پیش خریدم گفتم برا بلور و کریستال و غذاخوریم بیام شوش که مثل چی‌ ...

خوشبخت بشی عزیزم.بعنی میگی سوش از شهر خودتون ارزون تر بود؟

پس مبلمان قم ارزونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم.مبارکه. ببین ما یکی از آشناهامون چند وقت پیش رفتن بندر کنگان جهیزیه خریدن گفت با پنجاه تومن همه چی گرفتن و خیلی راضی بودن . خیلی قیمتا نسبت ب جاهای دیگ بهتر بود مخصوصا لوازم برقی . ظرف میگن زاهدان خیییلی ارزونه من نمیدونم شما از کدوم شهری ولی واسه وسیله چوبی  تهران دلاوران نرووووو . اصلا قیمتا فضایی بود من عید رفتم . اصلا وقتتو تلف نکن دلاوران . ولی تهران ما رفتبم سمت شهرک ولیعصر مبلا قیمت مناسب کیفیت خوووب . یعنی یه دست مبل راحتی که واقعا هم شیک بود زیر ده تومن بودن .عالی بود .برای پرده حتما برو تهران بازار مولوی . تو پاساژ هم رفتی طبقه پایین برو . بالا خرید نکن.خیلی قیمتا فرق داره. 

خوشبخت بشی عزیزم.بعنی میگی سوش از شهر خودتون ارزون تر بود؟ پس مبلمان قم ارزونه

شوش ارزون بود اما کلاه هم سرت خیلی میذارن

مثلا من چینی ک جدا خریدم رفتم ارکوپال خریدم به من گف برا اسپانیاس من ۸دست خریدم

اومدم خونه مامانم میگف دوست ندارم اصلا .رفتقم چندجا نشون دادیم گفتن ایرانه،اسپانیا نیس اصلا

همون کاشون رفتم ۵ دست آرکوپال فرانسه به چ خوشگلی خریدم خیلیی گرونتر شد اما الان راضیم

یا مثلا اونجا دکوری ویترینمو خریدم به من‌میگف اصل چِک هست شد ۴تومن بعد فهمیدیم چک نیس میگف برو براش شکایت کن گفتم ولش کن با خودش دیگه.همون کاشان ویترینیامو خریدم ۱۰تومن طلاکوبم هست خیلی شیک و سلطنتیه

ادم پول خوب بده چیزا خوبم گیرش میاد

من ک دیگه پامم شوش نمیذارم خیلی هم پشیمونم رفتم

اره وسایل چوبی قم خیلی ارزونه

خدا حال همه رو خوب کنه..
سلام عزیزم.مبارکه. ببین ما یکی از آشناهامون چند وقت پیش رفتن بندر کنگان جهیزیه خریدن گفت با پنجاه تو ...

مرسی عزیزم😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم.مبارکه. ببین ما یکی از آشناهامون چند وقت پیش رفتن بندر کنگان جهیزیه خریدن گفت با پنجاه تو ...

بندر کنگان رفتن مال همین گرونیا بوده؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40