2777
2789
عنوان

خانومای اشپز و هنرمند یه‌لحظه بیاین😄😄😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 47 پست

عزیزم اول یه کیک اسفنجی مثلا ۴ تخم مرغِ...درست کن وقتی خوب خنک شد به سه قسمت تقسیمش کن و بعد با آب کمپوت آناناس یا شیر قشنگ با برس مرطوبش کن...بعد موز حلقه و گردو میتونی بزاری وسطش..بعدم خامه قنادی یک کیلویی بگیر وقتی مثل بستنی شد با همزن یه ۶ دقیقه خوب بزنش تا فرم بگیره و سفت بشه...بعد خامه بزار تو لایه های کیکت و اگرم خواستی با قیف و ماسوره تزیینش کن...خامه هم اگر خواستی رنگی شه رنگ ژله ای بخر.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موز ،توت فرنگی،شکلات چیپسی،اسمارتیز،هر کدوم رو داشتی میتونی لای کیکت بریزی

منم شلغم رو بانمک میخورم😁حلیم رو هم با نمک میخورم😁 تازه؛ داخل روشویی مسواک میزنم🙄 واینکه یه ساله خواننده خاموشم 😶همتون رو هم میشناسم😈😈😈
اگر پالت برای صاف کردن خامه نداری،میتونی از کارتهای بانکی استفاده کنی

دمت گرم ممنون از راهنمایبت😄

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘
بچه ها خامه رو چند وقت میشه نگه داشت تو فریزر

من دوماهم نگه داشتم چیزیش نشد

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
عزیزم اول یه کیک اسفنجی مثلا ۴ تخم مرغِ...درست کن وقتی خوب خنک شد به سه قسمت تقسیمش کن و بعد با آب ک ...

واییی فدات شم مرسی از توضیحات‌کاملت 😍😍😍😍

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘
دمت گرم ممنون از راهنمایبت😄

وقتی هم خواستی خامه رو ،روی کیک صاف کنی کارت یا پالت رو به آب گرم بزن تا خامه ی روی کیک نافرم نشه

منم شلغم رو بانمک میخورم😁حلیم رو هم با نمک میخورم😁 تازه؛ داخل روشویی مسواک میزنم🙄 واینکه یه ساله خواننده خاموشم 😶همتون رو هم میشناسم😈😈😈
یکی جواب منو بده خامه قنادی چند وقت تو فریز »یشه نگه دآشت

نزدیک ۳تا۴ماه

موز ،توت فرنگی،شکلات چیپسی،اسمارتیز،هر کدوم رو داشتی میتونی لای کیکت بریزی

فقط گردو دارم😁

بیشترم میشه نگه داشت؟

بیشترش رو نمیدونم عزیزم اما تادویا۳ماه من نگه داشتم

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....