2777
2789
عنوان

خانومای اشپز و هنرمند یه‌لحظه بیاین😄😄😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 47 پست
وقتی هم خواستی خامه رو ،روی کیک صاف کنی کارت یا پالت رو به آب گرم بزن تا خامه ی روی کیک نافرم نشه

وایییییی ممنون عزیزم💜💜💜

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات.من خودم چندباری کیک و رولت و نون خامه ای درست کردم..کار خیلی لذت بخشیه.اگر سوالی بود درخدمتم

اره واقعا لذت بخشه😍😍😍

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘
فقط گردو دارم😁

من میوه های دیگم گزاشتم

مثلا اناناس یا پرتقال 

خوب شد

اگه مربا توت فرنگی هم بزاری خوب میشه اما خیلی ابش رو نریز فقط توت فرنگیهاش

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
وایییییی ممنون عزیزم💜💜💜

خواهش میکنم

منم شلغم رو بانمک میخورم😁حلیم رو هم با نمک میخورم😁 تازه؛ داخل روشویی مسواک میزنم🙄 واینکه یه ساله خواننده خاموشم 😶همتون رو هم میشناسم😈😈😈

خواهری من توی قابلمه چهار‌نفری میپزم مواد رو نصف کنم؟؟؟

خواهری من توی قابلمه چهار‌نفری میپزم مواد رو نصف کنم؟؟؟

نه نصف نکن،فقط ارتفاع کیکت زیاد میشه،که میتونی به سه لایه ببری

یه نکته هم اینکه بعد از اینکه کیکت رو از فر درآوردی،بزار داخل قابلمه خنک بشه،بعد خارجش کن،وقتی هم دیدی بعد از بیرون آوردن از فر پفش داره میخوابه ،به صورت سر وته بزار خنک بشه،اینطوری ارتفاع کیک همون طور ثابت میمونه

منم شلغم رو بانمک میخورم😁حلیم رو هم با نمک میخورم😁 تازه؛ داخل روشویی مسواک میزنم🙄 واینکه یه ساله خواننده خاموشم 😶همتون رو هم میشناسم😈😈😈
خواهش میکنم

خواهری من توی قابلمه چهار نفری میپزم بنظرت باید مواد رو‌نصف کنم؟

اگر خواستی سر وته بزاری خنک بشه،زیرش یه توری مثل آبکش یا الک بزار که خمیر نشه

نه نصف نکن،فقط ارتفاع کیکت زیاد میشه،که میتونی به سه لایه ببری یه نکته هم اینکه بعد از اینکه کیکت ر ...

وایییی فدات شم دستت درد نکنه‌انشالله ازامام زمان‌حاجتت رو‌بگیری💜💜💜

اگر خواستی سر وته بزاری خنک بشه،زیرش یه توری مثل آبکش یا الک بزار که خمیر نشه

فداتشم ممنونم ازت😍😍😍

وایییی فدات شم دستت درد نکنه‌انشالله ازامام زمان‌حاجتت رو‌بگیری💜💜💜

ممنون عزیزم😘😘😘😘

کیکت رو که پختی عکسش رو بزار ببینیم،منو هم منشن کن

سوال دیگه هم داشتی در خدمتم

ممنون عزیزم😘😘😘😘 کیکت رو که پختی عکسش رو بزار ببینیم،منو هم منشن کن سوال دیگه هم داشتی در خدمتم

چشششششم ممنونم‌ خواهری😄💜💜💜💜😍