2777
2789
عنوان

خانومای اشپز و هنرمند یه‌لحظه بیاین😄😄😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 47 پست

عزیزم اول یه کیک اسفنجی مثلا ۴ تخم مرغِ...درست کن وقتی خوب خنک شد به سه قسمت تقسیمش کن و بعد با آب کمپوت آناناس یا شیر قشنگ با برس مرطوبش کن...بعد موز حلقه و گردو میتونی بزاری وسطش..بعدم خامه قنادی یک کیلویی بگیر وقتی مثل بستنی شد با همزن یه ۶ دقیقه خوب بزنش تا فرم بگیره و سفت بشه...بعد خامه بزار تو لایه های کیکت و اگرم خواستی با قیف و ماسوره تزیینش کن...خامه هم اگر خواستی رنگی شه رنگ ژله ای بخر.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موز ،توت فرنگی،شکلات چیپسی،اسمارتیز،هر کدوم رو داشتی میتونی لای کیکت بریزی

منم شلغم رو بانمک میخورم😁حلیم رو هم با نمک میخورم😁 تازه؛ داخل روشویی مسواک میزنم🙄 واینکه یه ساله خواننده خاموشم 😶همتون رو هم میشناسم😈😈😈
اگر پالت برای صاف کردن خامه نداری،میتونی از کارتهای بانکی استفاده کنی

دمت گرم ممنون از راهنمایبت😄

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘
بچه ها خامه رو چند وقت میشه نگه داشت تو فریزر

من دوماهم نگه داشتم چیزیش نشد

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
عزیزم اول یه کیک اسفنجی مثلا ۴ تخم مرغِ...درست کن وقتی خوب خنک شد به سه قسمت تقسیمش کن و بعد با آب ک ...

واییی فدات شم مرسی از توضیحات‌کاملت 😍😍😍😍

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘
دمت گرم ممنون از راهنمایبت😄

وقتی هم خواستی خامه رو ،روی کیک صاف کنی کارت یا پالت رو به آب گرم بزن تا خامه ی روی کیک نافرم نشه

منم شلغم رو بانمک میخورم😁حلیم رو هم با نمک میخورم😁 تازه؛ داخل روشویی مسواک میزنم🙄 واینکه یه ساله خواننده خاموشم 😶همتون رو هم میشناسم😈😈😈
یکی جواب منو بده خامه قنادی چند وقت تو فریز »یشه نگه دآشت

نزدیک ۳تا۴ماه

موز ،توت فرنگی،شکلات چیپسی،اسمارتیز،هر کدوم رو داشتی میتونی لای کیکت بریزی

فقط گردو دارم😁

بیشترم میشه نگه داشت؟

بیشترش رو نمیدونم عزیزم اما تادویا۳ماه من نگه داشتم

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....