2777
2789
عنوان

نخ بخیه سزارینم کنده شده😭

262 بازدید | 11 پست

۶ روزه سزارین شدم دیشب دستم خورد گره اش کنده شد سرش موند الان نگاه کردم همون سرش هم نیس چکارکنم..ولی سمت اونور چپم گره اش هست سمت راستم نیس

اشکال نداره مساله آیی نیست اون دیگه جوش خورده من خواهرم روز 6ام کشید بخیه اش دکترش نبود

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب روز دهم بهتره برا کشیدن بخیه ولی الان هم مشکلی نیست

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم

سلام خانمی این اتفاق برای منم افتاد خیلی ترسیدم.اخرش چی شد برای شما

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿۵۱﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿۵۲
سلام گلم مشکلی نبود خداروشکر دکتر بعد دهم دید گفت ازداخل جوش خوردن عیب نداره 

مرسی عزیزم از کجا فهمید جوش خورده داخلی

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿۵۱﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿۵۲
دکتر گف گوشت همو گرفته نکران نباش

مرسی گلم😘