2777
2789
عنوان

باز مهمونی گرفتن خواهر شوهره من و دعوت نکردن من

| مشاهده متن کامل بحث + 1628 بازدید | 73 پست
من که مهمونی ندارم اخه ،چه جور مهمونی بگیر نگم اونو 

خب پس مهمونی نمیدی بلاخره رفتو امده ن فقط رفت  

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااا. چه بی معرفته. ولش کن. جاری خر عوضی منم برای سیمسمونیش همه حتی نوه ی عمه ی دخترخاله ی باجناق ...

😂😂

جاري خَر عوضي😂😂

من ملكه ي ايرانم ثروتمند پرافتخار چشم ها همه بدنبال من  
وااااا. چه بی معرفته. ولش کن. جاری خر عوضی منم برای سیمسمونیش همه حتی نوه ی عمه ی دخترخاله ی باجناق ...

بعد اونجا میپرسن ازش الین کجاست الکی میگه ها فلان جا دعوت بوده یعنی یک توضیحی میده که من و خراب کنه خودش و ببر بالا

وقتی می تونی توقع بخشش داشته باشی که خودت چیزی با ارزش تری و بخشیده باشی....!
دعوت نکنه نمیری دیگه راحت.😐😐عایا دوس داری ریخت انکر منکر ببینی؟؟

نه جادوگر فقط از بی احترامیش لجم میگیره

شهره هنوز زنده ای؟فک میکردم دیگه سایت نمیای

سلام شکلات جان من خاموش میخوندم  

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
😂😂 جاري خَر عوضي😂😂

😂😂بخدا اصلا هیچ وقت دوست ندارم به کسی توهین کنم ولی علاوه بر این دهن کجی ها و بی محلی های عمدیش کلی خبر چینی و دروغ پردازی برام کرده. منم فقط واگذارش کردم به خدا 

البته اینجا هم چندبار بدو بیراه بهش گفتم تا دلم خونک شه 😂😂

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

چیزی که عوض داره گله نداره

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
خب پس مهمونی نمیدی بلاخره رفتو امده ن فقط رفت    

ولی بلاخره یک روزی تلافی میکنم بزار وقتش بشه،اینقدر میکوبم به سره شوهرم که خواهرت فلان و فلانه دلم خنک میشه

اوه باکلاس شدیییی

ن بابا گوشیم خراب بود