2777
2789
عنوان

باز مهمونی گرفتن خواهر شوهره من و دعوت نکردن من

| مشاهده متن کامل بحث + 1628 بازدید | 73 پست
اگه مطمینی تو رو خراب میکنه و میگه الین جای دیگه بوده الان زنگ بزن به یکی که مهمونشه مثلا جاریت بعد ...

مادرشوهرم الان زنگ زد چرا نیومدی منم گفتم به من کسی نگفته بیاد که بیام گفت وای حتما یادش رفته گفتم حالا اشکال نداره شما برین خوش بگذره 

وقتی می تونی توقع بخشش داشته باشی که خودت چیزی با ارزش تری و بخشیده باشی....!
ولی بلاخره یک روزی تلافی میکنم بزار وقتش بشه،اینقدر میکوبم به سره شوهرم که خواهرت فلان و فلانه دلم خ ...

وای عزیزم اصلااااااااااین کارو نکن

اشتباه منو تکرار نکن

سیاست داشته باش.شوهرتو بیار سمت خودت

اصلا بد خانوادشو نگو.اینطوری شوهرت ازت دور میشه میره سمت همین خواهرش.اخرش شما تنها میمونید

اتفاقا جلو شوهرت بگو دوسش داری و ناراحتیتو بروز نده

عزیزم سیاستتتتتتتتتتت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا به نظرم خواهر شوهر کلا از عروس خوشش نمیاد 

احتمالا همینه

از رفتار شما بدش میاد یا هرچی

برا همینم هی بهانه میاره و دوست نداره تو مهمونی هاش باشی

واقعا کار خوبی نیست

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
مادرشوهرم الان زنگ زد چرا نیومدی منم گفتم به من کسی نگفته بیاد که بیام گفت وای حتما یادش رفته گفتم ح ...

خیلی خواهر شوهرت بیشعورههه . ولی بین خودتوو شوهرتو خراب نکن نزار به خاطر اونها زندگیت کوفتتون شه اینکارووو نکن 

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
احتمالا همینه از رفتار شما بدش میاد یا هرچی برا همینم هی بهانه میاره و دوست نداره تو مهمونی هاش با ...

چه میدونم بره به درک برای همیشه ،بلاخره نوبته منم میشه دیگه

نه بابا ۶ساله ازدواج کردم

خب گفتی مهمونی نمیگیری فکر کزدم عقدی . معمولا هر جا ادم مهمونی بره همونا رو هم دعوت میکنه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
خب گفتی مهمونی نمیگیری فکر کزدم عقدی . معمولا هر جا ادم مهمونی بره همونا رو هم دعوت میکنه

اخه مهمونی که بشه یکجوری اونو دعوت نکنم نمیگیرم،یعنی نمیشه ،بعدم احمقم همیشه مهمونی میشه نمی تونم نگم نیاد یعنی میگم زشته چه میدونم

اول مطمئن شو کسی چیزی از زبون تو بهش نگفته چون دو بهم زن فراوون

اگ مطمئن شدی ناراحت نیست و دقت کن خودت کسی نیستی ک تو مهمونیا خدای نکرده باعث ناراحتی نمیشی و فقط قصدش چزوندته توام دفعه بعد بگو اتفاقا بهتر چون اونشب با شوهرم قرار رستوران داشتیم و برا مهنونیات دقیقا این کارو بکن

دعوتشون نکن 

اخه مهمونی که بشه یکجوری اونو دعوت نکنم نمیگیرم،یعنی نمیشه ،بعدم احمقم همیشه مهمونی میشه نمی تونم نگ ...

اگه مهمونی میگیری خیلی راحت مثل خودش رفتار کن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

[QUOTE=87381380]خواهرشوهر من یه بار اینکار و کرد منم سریع تلافی کردن سوختااااا[/QUOTEاینقدر بی سیاست و بدبخته که حد نداره ،حالا منم فکر میکنم یکروزی حالش و بگیرم نفهمه از کجا خورده ،پیرزن لعنتی

[QUOTE=87381380]خواهرشوهر من یه بار اینکار و کرد منم سریع تلافی کردن سوختااااا[/QUOTEاینقدر بی سیاست ...

خواهرشوهر من خیلی سیاست داره و فکر کرده زرنگه با منم لجه

سالگرد ازدواجش بوده بعد داییش برای مامانش

غذا و میوه اورده ( شب قبلش عروسی پسرش بود) اینم مهمونی گرفته منو نگفته فکر کردن من نمیفهمم یک هفته بعد دیدم مادرشوهرم یواشکی تو یه عروسی داره به زن داداشش میگه منم به روم نیاوردم

چند وقت بعد واسه شوهرم تولد گرفتم به همه گفتم به اون نگفتم