2777
2789
عنوان

خانما بیاین از کارای الکی شوهراتون بگید یه کم بخندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2935 بازدید | 170 پست

شوهر من هرچی میپزم میخوره بعد جلو ننش و ننم میرسه میگه دست پختش افتضاحه 

همه غذاهایی ک مونده هم مال ایشونه😕تازه کل فامیلاش و فامیلامون از دست پختم تعریف میکنن

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم بعضی وقتا از خواب میپره میگه نرررررررگس بعد مثلا من رفدم دسشوری میپرم بیرون میگم چیه میگه ت ...

مال منم فوبیای این و داره که یهو غیب میشم 

‏یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده  
نمیدونم عاشق خاک ومهرم 

واقعا نمیدونی؟😒 کم خونی شدید داری اینو ی بچه ابتدایی هم میدونه

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
خدا خیرت بده کلی خندیدم 😂😂😂

آره خدایی خیلی با حاله،منم میخندم

منم شلغم رو بانمک میخورم😁حلیم رو هم با نمک میخورم😁 تازه؛ داخل روشویی مسواک میزنم🙄 واینکه یه ساله خواننده خاموشم 😶همتون رو هم میشناسم😈😈😈

شوهر من خونه تنها شه

حموم دستشويي ميشوره

حتي اگه ديروز شسته باشم

نميدونم چرا به اينكار علاقه داره

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
شوهر من خونه تنها شه حموم دستشويي ميشوره حتي اگه ديروز شسته باشم نميدونم چرا به اينكار علاقه داره ...

خوبه که

منم شلغم رو بانمک میخورم😁حلیم رو هم با نمک میخورم😁 تازه؛ داخل روشویی مسواک میزنم🙄 واینکه یه ساله خواننده خاموشم 😶همتون رو هم میشناسم😈😈😈