2777
2789
عنوان

دیگه چرا دخترا متلک میگن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 51 پست

ولى سايه طلايى واسه خيابون خيلى خزه

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجای متن فهمیدی اصفهانیه؟😅

اونا که به جا اینو گفت اینا😆

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

حسود بوده 

ولی واقعا هم شالت هم مانتوت لیمویی بوده؟

یکم بد نشده؟

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
من داشتم از پیش دبیرستان دخترونه رد میشدم دخترا گفتن شروع کردن متلک انداختن یکی شون گفت بالا پایینش ...

بچه ها هم گودزیلا شدن 

🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝
هدفتون از پوشیدن لباس مشابه و آرایش مشابه قطعا چیزی جز خودنمایی و جلب توجه مردم نبوده. بمیرم برا ...

بعضی کامنتای شمارو خوندم 

فقط دارید به ادم میپرید

ادعای دین و ایمانتون میشه سرتون به کار خودتون باشه!

اذیتت کنم ؟ دلم نمیاد ولی حوصلم سر رفته 

مثل موزی و موزا کارتون بود بچه بودیم نشون میداد یاد اون افتادم دوتایی کنار هم راه میرفتین

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠
هدفتون از پوشیدن لباس مشابه و آرایش مشابه قطعا چیزی جز خودنمایی و جلب توجه مردم نبوده. بمیرم برا ...

زبونت برا نهی و منکر و اینا خیلی تیزو تلخه اون دنیا میشه هزار متر ملت از روش رد میشن😉😆

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

اووووف چه دقیقی تو😎😅

😆😈😃