2777
2789
عنوان

دیگه چرا دخترا متلک میگن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 51 پست
اره خخخ

از لهجه ت گفتم😈

حالا چرا عین بادیگارد امام جمه تیپ زدین؟😃

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

سایه طلایی چی بود این وسط😶

حالا کاری به شال همرنگش ندارم😂

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخهی ولش کن شاید حسودیش گرفت خواست خودشو خالی کنه حسود بدبختیه که نمیدونه داره خودشو میسوزونه نه دیگ ...

حتی برگشتم برم جوابشو بدم گفتم ولش کن این خدا زده تو سرش همین جوری زشت هست ولی کارش خیلی زشت بود آخه چیکار داری کی خوشگل کی زشت تازه گفت چقدر زشتید 

سایه طلایی رو فک کنم آخرین بار آرایشگر عروسیم زد برام😅😅

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
هدفتون از پوشیدن لباس مشابه و آرایش مشابه قطعا چیزی جز خودنمایی و جلب توجه مردم نبوده. بمیرم برا ...

آدم بخواد لباسش با خواهرش یا دوستش ست باشه آیا کمبود داره😐

دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟        دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟    این نبض زندگی ... بی وقفه می زند!               فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...!         دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ...      طوری نمی شود... فردا بدون من ...!
حتی برگشتم برم جوابشو بدم گفتم ولش کن این خدا زده تو سرش همین جوری زشت هست ولی کارش خیلی زشت بود آخه ...

مهم نیست.اونو که بقول خودت خدا زده.

🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝

من داشتم از پیش دبیرستان دخترونه رد میشدم دخترا گفتن شروع کردن متلک انداختن یکی شون گفت بالا پایینش زیاد تکون میخوره انقد بدم اومد ازشون 

منظورشون این بود راه رفتنی عمدی باس.نم رو تکون میدم خیلی ناراحت شدم

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!