2777
2789
عنوان

خانمای با سیاست بگن....

203 بازدید | 14 پست

چکار کنم ک همین اوایل زندگی کارت دست من باشه...خونه و ماشینم اگه گرفتیم بزنه ب اسم من؟ قصدم این نیست دنبال این چیزاباشم بخدا    ولی دوس دارم ک از لحاط مالی مث خیلیااا ک دیدم منو شریکش بدونه

فکر میکنی بدبختی ؟  اینو بخون <<هرکس لایقِ شرایطی ست که تلاش به تغییرش نمیکند>>           اینو باور کردم و دیگه خودمو بدبخت خطاب نکردم 

اونایی ک دیدی چند سال از ازدواجشون گذشته؟😐🐀چندساله همو میشناسن؟خودت و مقایسه نکن ،انقد خوب باش ک خودش بخواد به نامت کنه نه اینکه تو ب زبون بیاری

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جیغغغ بکش بگو کارت باید دست من باشه  شوخی کردم

من شوهرم چون خیلی ولخرج بود باهاش منطقی صحبت کردم ک اینجوری نمیشه پسنداز کنیم اونم مدیریت خرجکرد رو داد دست من 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفاً برای سلامتی تو دلیم یه صلوات می‌فرستی🥺🙏

اونایی ک دیدی چند سال از ازدواجشون گذشته؟😐🐀چندساله همو میشناسن؟خودت و مقایسه نکن ،انقد خوب باش ک خ ...

دیدم همون اوایل زندگی.....حالا ماشین و خونه هیچ   ولی کارتو ک میشه  چیز زیادی نیس؟

فکر میکنی بدبختی ؟  اینو بخون <<هرکس لایقِ شرایطی ست که تلاش به تغییرش نمیکند>>           اینو باور کردم و دیگه خودمو بدبخت خطاب نکردم 

هرچی توی زندگیت   تومنی نداشته باشید. زندگیتون خوب پیش میره.   مثلا بگید کارت من کارت تو. پول من پول تو.  یا اگه پولی جمع میکنی همیشه قوت قلب بده که. مال جفتمون و مثلا برای خرید خونه اس یا ماشین.  نه اینکه بگی این پولمه و مال خودمه وازاین حرفا

جیغغغ بکش بگو کارت باید دست من باشه   شوخی کردم من شوهرم چون خیلی ولخرج بود باهاش منطقی صحبت ...

منم بهش گفتم کارت پس اندارو بدع من  گف باشه  چون ولخرجه خیلی    البته ماهنوز نامزد نکردیم  ولی میگم از همون اول بهش بگم ک دستش بیاد  نه؟

هرچی توی زندگیت   تومنی نداشته باشید. زندگیتون خوب پیش میره.   مثلا بگید کارت من ...

خب اینطور کنیم  ک خودش نمیاد بزنه ب نامم   منم ک روم نمیشخ بگم بزن ب نام من   الان فک میکنه دنبال این چیام

عزيزم ايني كه گفتي شريك بودن نيست علنناً ميخواي كنترل رو بگيري دستت

اره یجورایی

خب اینطور کنیم  ک خودش نمیاد بزنه ب نامم   منم ک روم نمیشخ بگم بزن ب نام من   الان فک ...

خب دیگه. حرص که بزنی بگی بزن به نام. فکرمیکنه میخوای بالا بکشی یا. میترسی در اینده چیزی نداشته باشی. بی تفاوت باشی بهتره. 

خوب اين اصلا خوب نيست چون اگه همسرت يا نامزدت به همچين وضعيتي تن بده يعني يه جورايي تو سري خوره و برعكسشم هست اگه شما به اين وضعيت تن بدي 

ازدواج بايد برابر باشه تا توش ارامش باشه نه اينكه يكي كنترل همه چيز رو بگير دستش اون يكي فقط بگه بله چشم 

من بهـترينِ خودمم ❤️
خب دیگه. حرص که بزنی بگی بزن به نام. فکرمیکنه میخوای بالا بکشی یا. میترسی در اینده چیزی نداشته باشی. ...

خب چکنم  اینطور ک ینی هیچ....البته اخلاق مردا فرق داره   بایکی بی محل کنی پروتر میشه بعصبارو ازاول باید اینجور کردبدعادت نشن

خوب اين اصلا خوب نيست چون اگه همسرت يا نامزدت به همچين وضعيتي تن بده يعني يه جورايي تو سري خوره و بر ...

ن نمیگم بگه چشم  اخه خیلی ولخرحه   میگم کارش نداشته باشم فردا ازاین مردا نشه باید برا پول خاستن بهش بگی   بدم میاد 

منم بهش گفتم کارت پس اندارو بدع من  گف باشه  چون ولخرجه خیلی    البته ماهنوز نام ...

آره اگ ولخرجه حتما بگیر ولی برای خونه و ماشین فعلا صحبتی نکن ب هیچ وجه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفاً برای سلامتی تو دلیم یه صلوات می‌فرستی🥺🙏