2777
2789
عنوان

خانم ها زندگی بدونه عشق کسی داشته مثل من

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 96 پست
دقیقا شرایطم مثله شماس فقط مطمئن نیستم خیانت میکنه یا ولی دیگه تصمیممو گرفتم ک جداشم الانم خونه پدرم ...

من مادرم مخالفه طلاقه نمیذاره ولی خودمم زیاد مایل به طلاق نیستم از کجا معلوم دومیه از این بدتر نشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم مثل شماست با اين تفاوت که شوهرش صبح تا شب يا سرکار يا پيش مادرشه ،ميگه روزي پنج دقيقه باهم حرف نميژنيم ، اونم بخاطر بچه هاش داره زندگي ميکنه شوهرش خسيسه دست بزن داره بداخلاق بچه ننه اس همه اش بحرف مادرشه

...
امثال شماها زندگی مردمو نابود می کنینا من خودم جدا شدم زندگیم نابود شد با ی بچه اقامونم ازدواج کرد و ...

خب عزیزم حتما مشکل داشته جدا شدی دیگه ... از دلخوشی جدا نشدی که

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
امثال شماها زندگی مردمو نابود می کنینا من خودم جدا شدم زندگیم نابود شد با ی بچه اقامونم ازدواج کرد و ...

چرا جدا شدی؟ خب اگه زندگیت جهنم بود چه دلیلی داشت تحملش کنی؟

نه میره رفیق بازی زن بازی چندشب پیش داداشم با یه زنی دیده بودش

خوب عزیزم وقتی تو خونه خبری نیست معلومه که میره دنبال زنای دیگه

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
من عين چغندره هروقت نياز داره مهربونو خوبه بعدش از خونه فراريه هر بهونه اي بتونه جور ميكنه تو خونه ن ...

وای درست مثل شوهره من بخدا همه راههارو رفتم ولی نشد الان ۸ساله میجنگم دیگه خسته شدم

شوهر من خیلی مرد خوبیه ولی چون اختلاف سنیمون خیلی زیاده من هیچوقت نتونستم ب چشم شوهر ببینمش. برا همی ...

روز اول نمیدونستی از شما بزرگتره؟

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
چرا جدا شدی؟ خب اگه زندگیت جهنم بود چه دلیلی داشت تحملش کنی؟

چشم چرانی و خیانت اما همه چی درمون داره تو این دنیا عیر مرگ بازنده من بودم و برنده اناقااا 

برا حاجت من صلوات می فرستی ؟  
شوهر من خیلی مرد خوبیه ولی چون اختلاف سنیمون خیلی زیاده من هیچوقت نتونستم ب چشم شوهر ببینمش. برا همی ...

وا خوب از اول چرا ازدواج کردی 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
میدونستم ولی 16 سالم بود هیچ درکی از هیچی نداشتم. هیچکی هم راهنماییم نکرد. ولی واقعا نمیتونم ب چشم ش ...

مرد کم سن هم فک نکن خیلی خوب و اکی ..اونم یجور دق میده ..اگه خوبه جدا نشو