2821
2789
عنوان

من ادم بدیم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 34 پست
دوسش دارمممم😭

غلط میکنی که دوسش داری.منو میبینی من یه بدبختم.اگه میخوای مثل من هروز تو صورتت تف کنن ولی بخاطر غلطی که خودت کرد ی و خودت خواستی نتونی دردتو به کسی بگی اره باهاش بمون.بدبخت شو

چرا یه بدبخت؟نمیدونم همین به ذهنم اومد. خوشبخت ک شدم عوض میکنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یکی اقای جوانمرد و برا من صدا کنه

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
خب میگفتی بااون کات کن بعد بیا ببوس یا هرچیزی والا .آدم تا خودش شل نشه مردا غلطی نمیتونن بکنن آره عز ...

نه بخدااااا دستامو ب زور گرفت قسم میخورم زوری بوده

اون میگه فامیله نمیتونم ولش کنم در حد پیامه😖

اخه من داشتم رابطشونو خراب میکردم اون دختره چه تقصیری داره

یه خرده برا خودت ارزش قایل باش نذار انگشت نما بشی...

بهتر از اون برات میاد ..وقتی که این رابطه تبدیل به زدواج بشه...همیشه بهت سرکوفت میزنه تو ال بودی تو بل بودی...

خودت رو کوچیک نکن

سلام دوستان میشه برا مشکل هشت ساله من دعا کنید که خدا بهترین مصلحتش روسمتم بفرسته
@پسر_جوانمرد   چرا🤔

مرسی عزیزم میخام باشون مشورت کنم

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
یه خرده برا خودت ارزش قایل باش نذار انگشت نما بشی... بهتر از اون برات میاد ..وقتی که این رابطه تبدی ...

ن میدونم ازدواج نمیشه ولی دوسش دارم میخوام حتی ی روز بیشتر پیشم باشه

نه بخدااااا دستامو ب زور گرفت قسم میخورم زوری بوده اون میگه فامیله نمیتونم ولش کنم در حد پیامه😖

درهرحال تجربه من اینو میگه اون پسره هم خدارومیخاد هم خرمارو. خودتو سک نکن بااین کارو .هروقت کلا بااون کات کرد میتونی باهاش باشی این تجربه منه

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم
ن میدونم ازدواج نمیشه ولی دوسش دارم میخوام حتی ی روز بیشتر پیشم باشه

پس تو یه دیوونه ای ...

مردم هم به تو بچشم یه هرزه نگاه میکنن

سلام دوستان میشه برا مشکل هشت ساله من دعا کنید که خدا بهترین مصلحتش روسمتم بفرسته

نمیدونم چرا پسرا وقتی نمیخان با یکی باشن گیر میدن به حجابش. دوست پسر منم اون روز برمیگرده میگه یا مثل آدم در بیا بیرون یا دیگه با من بیرون نیا.

مُشکلِ خِیلیا اینهِ کهِ {جای خودشون} میخان بقیه رو آدم کنن  
ن دستمو ب زور گرفت بوسم کرد😭

چه بیغیرت😔

میدونم الان تو دلت چخبره ولی فقط بسپرش به خدا😔

وضعت از من که بدتر نیست

خواهرش بهم گفت سمت برادرم بیای به خانوادت میگم

گفت پدرم راضی نیست بیایم جلو

خودش تهدیدم کرد که آبرومو میبره

خیلی قفلم ولی دارم دل میکنم💔

فقط به خدا توکل کن همین