2821
2789
عنوان

من ادم بدیم😭😭😭

797 بازدید | 34 پست

واسه همین انقدر بلا سرم میاد😔بزارین تعریف کنم توروخدا سرزنش نکنین قبلش خودتونو بزارین جای من 

من توی اوج نا امیدیم ک از همه دلسرد شده بودم یه پسر اومد توی زندگیم بعد درست وقتی حس کردم همه چی داره خوب میشه با خیانت ولم کرد گفت من دختر چادری دوست دارم تو بی حجابیو هزارتا بهونه دیگه 😭😭😭بعد یه مدت با هزار زور برگشت زنگ زد مامانم پیام داد ب داداشم 

منم رفتم دیدمش خیلیییی دوسش دارم بعد

بعد میدونستم هنوز با اون دخترس ولی بازم خواستم بدسش بیارم با خودخواهی تمام😭😭😭دل اون دختره میشکنه اگه بفهمه وقتی با اون بوده به زور منو بوسیده😔قسم میخورم به زووور بوده😭😭😭😭حالا چی کار کنم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اونایی که خودشون میان و با هزار عشقم و دوست دارم باهات ازدواج میکنن بعد ازدواج پدر ادمو در میارن وای به حال اونی که با هزار زور میاریش دیگه زندگی نیست

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
بیشتر منفی بافی ... دنیای اطرافمون هرچی انژی ازخودت ساتع کنی همون رو ه خودت برمیگردونه... مثبت فکر ...

اخه من داشتم رابطشونو خراب میکردم اون دختره چه تقصیری داره

حس دخترای هرزه ک زندگی دونفرو میپاشونن دارم😭😭😭

عزیزم گناه تو فقط دوس داشتنه😔

درکت میکنم خیلی زیاد😔

خودتو عذاب نده دیگه دوسش نداشته باش

نماز بخون مسجد برو خیلی تاثیر داره

هرزه اون بوده که همزمان با دو نفر بوده

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم