واسه همین انقدر بلا سرم میاد😔بزارین تعریف کنم توروخدا سرزنش نکنین قبلش خودتونو بزارین جای من
من توی اوج نا امیدیم ک از همه دلسرد شده بودم یه پسر اومد توی زندگیم بعد درست وقتی حس کردم همه چی داره خوب میشه با خیانت ولم کرد گفت من دختر چادری دوست دارم تو بی حجابیو هزارتا بهونه دیگه 😭😭😭بعد یه مدت با هزار زور برگشت زنگ زد مامانم پیام داد ب داداشم
غلط میکنی که دوسش داری.منو میبینی من یه بدبختم.اگه میخوای مثل من هروز تو صورتت تف کنن ولی بخاطر غلطی که خودت کرد ی و خودت خواستی نتونی دردتو به کسی بگی اره باهاش بمون.بدبخت شو
چرا یه بدبخت؟نمیدونم همین به ذهنم اومد. خوشبخت ک شدم عوض میکنم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂 عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂 عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم