2777
2789
عنوان

دوران تنهایی بعد از طلاق

8192 بازدید | 78 پست

سلام خانوما من ی مدتی هست دارم‌به این فکر میکنم ک‌میشه بعد از طلاق راحت زندگی کرد؟؟؟

من خونه دارم ک البته واسه بابامه ماشین بابام هم زیر پامه از طرفی هم سرکارم میرم و دستم تو جیب خودمه 

به نظر شما میتونم بعد از جدایی راحت زندگی کنم؟؟؟؟؟

واسه خودم بچرخم بخرم بخورم برم دنبال عشق بازیای خودم البته نه با پسر فقط دوستای خودم 

برم دنبال علاقم و .....

حالا مشکلم اینه ک میترسم تنهایی دووم نیارم و به محبت احتیاج پیدا کنم و خدایی نکرده فکر ازدواج بیوفته تو سرم یا دوباره بخوام با کسی حتی دوست شم 

نظر شما چیه ؟؟؟

کسایی ک‌ جدا شدن بیا نظرشونو بگن

بهترین زندگیه دنیا میشه زندگیم 🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته ؟ دلیل جداییت منطقی هست ؟  اره همه‌ چی جوره واست ، برو خوش باش

۲۲ سالمه 

خیانت اعتیاد بی فکری و نفهمی شوهرم بیکاریش بی عاریش

اینکه بعد طلاق شرایطتت ایده آل بشه فک نکنم. اینجا ایرانه و زن جایگاه خوبی نداره چه برسه به مطلقه اش. ولی حالا شما باید ببینی چقدر وضعیتت حاده که جدایی برات بهتره.اگه برات بهتره حتما جدا شو ولی بعد طلاق همه چیز میتونه اتفاف بیوفته ممکنه یه ازدواج عالی داشته باشی یا خدای نکرده ازدواج ناموفق یا کلا تنها بمونی. به شانس و تدبیر و نوع ارتباطاتت بستگی داره

بچه نمیخوای؟  منم تو نامزدی جدا شدم ، البته دو سال و نیم باهاش بودم  منم قید ازدواج و بچ ...

الان در چه حالی ؟؟؟

کلا جدا شدی ؟؟؟

از ی همچین آدمی کی بچه میاره؟

اینکه بعد طلاق شرایطتت ایده آل بشه فک نکنم. اینجا ایرانه و زن جایگاه خوبی نداره چه برسه به مطلقه اش. ...

اینکه دوباره برام ازدواج پیش میاد میدونم ک میاد چون روابط اجتماعی و اطرافیانم اینو برام به وجود میارن

ولی دیگ از ازدواج دلزده شدم 

شوهرمم خیانت و اعتیاد و بیکاری و خیلی چیزای دیگ ک حالم بد میشه از گفتنش  درمونده شدم چیکار‌کنم

خوشبحال استاتر همه چیت جوره خب براخودت صفا میکنی من جداشدم ی دخترم دارم هیچکدوم ازاینایی ک توداری هم ندارم نه کارنه خونه نه ماشین هییییییچ ولی باز بهتراز زندگی سابقمه آدم توتنهاییش زجر کش بشه ولی مدیون محبت یه نامردنشه بعدشم شاید بهترین ازدواحوداشته باشی بعدطلاقت 

میشه واسه حاجتم ازته دل صلوات بگین
الان در چه حالی ؟؟؟ کلا جدا شدی ؟؟؟ از ی همچین آدمی کی بچه میاره؟

اره من جدا شدم ، خیلی خیلی هم دوسش داشتم ، تابستون عروسیمون بود ، منم خدا رو شکر خانوادم هوامو دارن کامل ، حتی بابام از همه بیشتر ، ولی باز دلم در از درده 

هووو جدا شو برو ، خیر ندیده یکی دو تا هم نیست عیباش. برو واسه خودت عشق کن بابا. ، ۲۲ سال اخه سنی هس ...

منم همینو میگم 

دیروز کلی پیام داده ک آدم میشه 

اخه از خونه انداختش بیرون پدرم 

ولی میدونم این درست بشو نیست پسر بدی نیست دوسش دارم ولی این خیانت و تازگیا فهمیدم انگار آب سرد ریختن رو سرم متنفر شدم ازش حالا نمیدونم فرصت بدم یانه شنبه دارم‌میرم پیش مشاور ولی میدونم آدم نمیشه 

شما که سنت خیلی کمه. ببین بعد از جدایی یه مدت درگیر این میشی که تنهایی و احساس تنهایی میکنی که این خیلی نرماله. سعی کن سرتو با کار و ورزش و‌دوستای خوب گرم کنی. بعد از یه مدت عادی میشه. درضمن این خیلی طبیعی هست و شما سنت کمه امیدوارم یه مرد خیلی خوب سر راحت قرار بگیره. قرار نیست تا اخرش تنها بمونی فقط حواستو جم کن و دفعه بعد بهتر انتخاب کن. 

She remembered who she was and the game changed
خوشبحال استاتر همه چیت جوره خب براخودت صفا میکنی من جداشدم ی دخترم دارم هیچکدوم ازاینایی ک توداری هم ...

دیگ‌حالم از هرچی‌ازدواجه بهم میخوره 

میگم چرا فقط بحاطز‌اینکه محبت یکی رو داشته باشی و توجهشو بخوای همش زیر دست اون باشی 

حالم داغون میشه از نامردیاش 

الان داری چیکارمیکنی ؟؟؟

اره من جدا شدم ، خیلی خیلی هم دوسش داشتم ، تابستون عروسیمون بود ، منم خدا رو شکر خانوادم هوامو دارن ...

الهی بگردم چقد زود جدا شدی

مشکلتون چی‌ بود ؟،؟