2777
2789
عنوان

دلم مرگ ميخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1913 بازدید | 164 پست

اومدم اینو بگم برم حدود 10،15 سال پیش شوهر خاله نامردم با دخترخاله ش ک همسر و بچه داشت رو هم ریخته بودند به هم نامه میدادن و چند نفر دیده بودند ک وقتی کسی نیست شوهر خالم میرفت خونه دختر خالش مادرشوهر جادوگرش هم میگفت تو بچت نمیشه بچم حق داره بره تا اینکه کارشون ب دادگاه و طلاق رسید بعد یه مدت اشتیشون دادند اونا هم یه شهر دیگه همون سال اول هم بچه دار شدند شوهر خالم تقریبا بهتر شده

خدا شکرت مواظب تو دلیم باش❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خالم یه حسن اقا میگه صدتا حسن اقا از دهنش بیرون میاد و اما سرنوشت اون خانم...چند سال بعد از رفتن خالم اینا من یه تب شدید کردم همراه مامانم رفتیم بیمارستان نوبت ما ک شد یه خانم ک سوختگی داشت اوردن سوختگیش بالای 90 درصد بود بعد نیم ساعت فوت کرد مامانم تا دیدش گفت این ک ملوک دخترخاله شوهر خالمو میگم جزای کارشو دید بابت سیاه کردن روزگار خالم ببخشید طولانی شد خواستم ارومت کنم

خدا شکرت مواظب تو دلیم باش❤
خالم یه حسن اقا میگه صدتا حسن اقا از دهنش بیرون میاد و اما سرنوشت اون خانم...چند سال بعد از رفتن خال ...

مرسي گلم خدا جوابشو ميده ولي اميدوارم دل منو هم اروم كنه و راه درستو نشونم بده

همه چی میتونه بهتر بشه,فقط کافیه خودمون بخوایم
اول قشنگ فکر کن ببین میخوای به این زندگی ادامه بدی یا نه؟؟ببین با خودت تکلیفت چیه ؟؟ایا میخوای صرفاا ...

اخه شوهر داره اون لعنتي من نميدونم چرا بند كرده ب اين يا اين چرا بند كرده ب زن شوهردار

معلومه كه زندگيمو دوس دارم عاشق شوهرم بودم ولي الان يه دقيقه متنفرم از زندگيم يه دقيقه غصه زندگيمو ميخورم و دخترمو كه وحشتناك وابسته باباشه

اخه شوهر داره اون لعنتي من نميدونم چرا بند كرده ب اين يا اين چرا بند كرده ب زن شوهردار معلومه كه زن ...

پس با سیاست برو جلو میدونم الان از شوهرت متنفری ولی اون اصلاا نباید بفهمه چون اینجوری بارفتارای سردت بیشتر هولش میدی سمت زنیکه خراب  اتفاقاا اصلاا دعوا راه ننداز  خیلی طبیعی باش  قشنگ ته و تو قضیرو دربیار فقط خدا کنه شوهرش از این مردای باج خور نباشه که زنشونو میفرستن بیرون هرکاری کنه خرج زندگیرو بده!!!  اگر شوهرش از قضیه زنه خبر نداشته باشه میتونی بدی ینفر زنگ بزنه به شوهره بگه زنت رفیق گرفته اینجوری اون دهنشونو سرویس میکنه شوهر تو هم اگر ابرو دار باشه میترسه دیگه ازاینکارا نمیکنه

انشاالله خدا مشکلتو خیلللی زود حل کنه دلت شادو لبت خندون بشه  فقط صبر+سیاست

ببین عزیزم دایی من خیانت کرد زنش به روش آورد الان بدتر هم شده صبور باش و محبت کن مرداد مث بچه هستن 

‏یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده  

یادت هم باشه تو زنشی اون یه زود گذر که قرارهای بره سعی کن دلیلشو بفهمی که چرا رفته طرف اون زن 

‏یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده  
پس با سیاست برو جلو میدونم الان از شوهرت متنفری ولی اون اصلاا نباید بفهمه چون اینجوری بارفتارای سردت ...

ممنون عزيزم انشاالله خدا سر هيچكسي نياره

یادت هم باشه تو زنشی اون یه زود گذر که قرارهای بره سعی کن دلیلشو بفهمی که چرا رفته طرف اون زن 

حس ميكنم حس ترحمشو تحريك كرده اخه شوهر من خيلي احساساتيه بعدشم حس قدرت و اينا داده بهش بعدشم ابراز علاقه و عشق و رابطه جنسي،،

ميترسم اين بره يكي ديگه بياد كه مجرد باشه اونو چيكار كنم😔

ببین عزیزم دایی من خیانت کرد زنش به روش آورد الان بدتر هم شده صبور باش و محبت کن مرداد مث بچه هستن&n ...

اره ولي ديدي بچه ها هم بهانه گيرياشون تمومي نداره اينو برطرف ميكني يه چيز ديگه درسته من سعي كردم همه چيزش براه باشه ولي خب حس ميكنم بخاطر اينكه مركز توجه يه نفر ديگه باشه رفته سمتش تا اونم بهش حس قدرت بده