2777
2789
عنوان

دلم مرگ ميخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1913 بازدید | 164 پست
حس ميكنم حس ترحمشو تحريك كرده اخه شوهر من خيلي احساساتيه بعدشم حس قدرت و اينا داده بهش بعدشم ابراز ع ...

سعی کن بدونی چه کمبودی داره جبرانش کن

‏یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده  
اره ولي ديدي بچه ها هم بهانه گيرياشون تمومي نداره اينو برطرف ميكني يه چيز ديگه درسته من سعي كردم همه ...

باید یه جوری تحمل کنی تا زندگیت خراب نشه 

‏یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تندبرخورد نکن باش،،،ببین چه کمبودهایی گذاشتی واسش که رفته سراغ یکی دیگه،،اون ناهمواریارو هموار کن،،، ...

یاد این زنای قدیمی و کوچه بازاریا میفتم وقتی میگید لابد واسش کم گذاشتی ک رفته چطور مرد کم بذاره زن نمیتونه بره زن ک خیانت کنه صد جور انگ بهش میزنن اونوقت واسه مردا میشه لابد کمبود داشته😕😐

عجب حلوای قندی تو😍😍😍😍😍😍😍
مرد بدذات معمولا وقتی خواستگار میاد با تحقیق باید ذاتشو ریشه یابی کرد دیگه

چ حرفیه. اینی ک میگید همیشه اتفاق نمیفته ....ادما خدای فیلم بازی کردنن... چندماه پیش محل کارمون یکی از مداحان اهل بیتو بردن زندان چون با همسرش شکایت کرده بود و با خانوم گرفته بودنش   

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
چه وحشتناکه.. میدونی اگه تو زنا را بین مردمتاهل و زن متاهل ثابت کنی  (و چهارتا شاهد عادل هم گوا ...

اثبات زنا خیلی سخته و شرایط داره مثلا یکی از شرط هاش اینه باید خود صحنه ی دخول رو دیده باشی نه صرفا معاشقه و نزدیکی رو .

خود دخول رو دقیق .

سلام 🌷

من نمیدونم چی بگم... واقعا هیچ چیزی نمیشه دردتو جبران کنه... من از نزدیک با این مسائل برخورد داشتم... راستش اگه نبخشیش تا عمر داری میگی شاید اشتباه کردم... ببخشیش هم تا اخر عمر دوسش نداری

به نظرم برو پیش یه مشاور

شماره 1480 رو بگیر مشاوره رایگان بهزیستیه اول بهش بگو خودش بعدش بهت مشاورم معرفی میکنه ولی تا قبل از مشاوره به هیچ کس نگو نه شوهرت نه خانواده ها

سعی کن بدونی چه کمبودی داره جبرانش کن

هروقت ب اين فكر ميكنم كمبودي اگر داره جبران كنم 

بعد ب اين نتيجه ميرسم از نظر اون دوتا زن بهم برسن و قربون صدقم بشن و بهم نياز داشته باشن برام بهتره تا همين يكي

همه چی میتونه بهتر بشه,فقط کافیه خودمون بخوایم
باید یه جوری تحمل کنی تا زندگیت خراب نشه 

سخته برام اون هم اسم خودمه وقتي صدام ميكنه با پسوند عزيزم و عشقم حس ميكنم اونو داره صدا ميكنه يا برا اونه پسوند ..از اسمم هم متنفر شدم😔

حتی اگه الان تمومش کنه و تو بیخشیش بازم خیانت میکنه...ی فکر اساسی بکن اروم باشو منطقی ی تصمیم جدی بگ ...

نميتونمم اعتماد كنم بهش از قديم گفتن توبه ي گرگ مرگه..برام دعاكن اشتباهي نكنم

یاد این زنای قدیمی و کوچه بازاریا میفتم وقتی میگید لابد واسش کم گذاشتی ک رفته چطور مرد کم بذاره زن ن ...

فقط خودمو خداي خودم ميدونه چقدر براش همه چي انجام دادم ولي بازم حس ميكنم ذات چيزي نيست كه با اين حرفا تغيير كنه

چ حرفیه. اینی ک میگید همیشه اتفاق نمیفته ....ادما خدای فیلم بازی کردنن... چندماه پیش محل کارمون یکی ...

خدا نگذره از اينجور ادماي دورو 

اينم مث شوهر منه

اثبات زنا خیلی سخته و شرایط داره مثلا یکی از شرط هاش اینه باید خود صحنه ی دخول رو دیده باشی نه صرفا ...

اينو كه الان فكر ميكنم پزشكي قانوني راحت متوجه ميشه

من نمیدونم چی بگم... واقعا هیچ چیزی نمیشه دردتو جبران کنه... من از نزدیک با این مسائل برخورد داشتم.. ...

من اگر با چشم خودم نميديدم ميگفتم هر كي گفته دروغ گفته و ميخواسته اين فرشته رو از من بگيره ولي الان موندم يه طرف منو بچم و زندگي كه زحمتشو كشيدم و شوهري كه اگر اينكارو نميكرد عالي بود و از طرفي خيانتي كه قلبمو نشونه رفته و از درون نابودم كرده

دعا كن برام