2777
2789
عنوان

دلم مرگ ميخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1913 بازدید | 164 پست

چه وحشتناکه.. میدونی اگه تو زنا را بین مردمتاهل و زن متاهل ثابت کنی  (و چهارتا شاهد عادل هم گواهی بدن.).. حکم هر دوتاشون مرگ میشه ....  خدا رحم کنه و ما را هدایت کند. الهمم آمین

تنهايی؟نہ، اللہ بامن است٭*★☆اهل سنتِ ایران هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ناراحت شدم استارتر😔درکت میکنم خیانت شوهر منم چتی بود با ی سیم کار دیگه که قضیش طولانیه برا ۴سال پیشه و لو رفت و..... ولی بخشیدمش😔تا الان دست از پا خطا نکرده ولی همیشههههه همیشه یه حس بدی تو دلم دارم میگم نکنه یه گوشی مخفی سرکارش داشته باشه و من ندونم و هیچوقتم تفهمم😔.... انشاالله که راه درست و انتخاب کنی بیا اینجا هر کاری کردی بگو

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...❤

بنظرم یه تاپیک بزن و بپرس کسانی که به خیانت شوهرشون پی بردن دقیقا چکار کردن و نتیجه چی شد و الان در چه حالن. تجربه چند نفر رو که راه های مختلف رو رفتن میخوایم به یه نتیجه ای میرسیم که چی بهتره. چون من هرچی دیدم اینجا از زمان فهمیدنش تاپیک زدن و پرسیدن چکار کنن ولی دیگه بعدش نیمدن بگن که چه کردند و نتیجه چی بود که بشه یه دیدگاه بهتری داشت. 

خیلی ناراحت شدم استارتر😔درکت میکنم خیانت شوهر منم چتی بود با ی سیم کار دیگه که قضیش طولانیه برا ۴سا ...

مرسي عزيزم براي همدرديت خدا برا هيچكسي نخواد اين حسو

برام دعا كن عزيزم

همه چی میتونه بهتر بشه,فقط کافیه خودمون بخوایم
چه وحشتناکه.. میدونی اگه تو زنا را بین مردمتاهل و زن متاهل ثابت کنی  (و چهارتا شاهد عادل هم گوا ...

فعلا شاهدي ندارم دعا كن خدا راه درستو بهم نشون بده 

کسی که بازن شوهردار رابطه داره از کمبود زناشویی نیست ازکمبود عقل و شعوره

اره واقعا من از جنس خودم مينالم كه بخودمون نارو ميرنه اخه كسي نيست بزنه تو گوش اين زن بگه لعنتي تو كه خودت شوهر داري چطور ميتوني به رابطه جنسي با يكي ديگه فكر كني

بنظرم یه تاپیک بزن و بپرس کسانی که به خیانت شوهرشون پی بردن دقیقا چکار کردن و نتیجه چی شد و الان در ...

ميدوني تكرار اين صحبتا خيلي ازاردهنده س ولي شايد اينكار كردم

خب اين خوبه ولي بعدش چي چيكار كنم دست برداره از كجا بدونم با گوشيه ديكه تو سركار بازم خيانت نميكنه ...

خانوم گل اول ارامشتو حفظ کن  این پیشنهادایی که میدن ابروشو ببر واسه موقعی هست که میخوای همه چیرو تموم کنی و بذاری بری وگرنه بردن ابروی اون زن کاری نداره ولی اگر میخوای وایسی  و بجنگی و زندگیتو حفظ کنی از فکر بردن ابرو زنیکه و مطرح کردن اینکه فهمیدی جلوی همسرت بیا بیرون  میدونم سخته ولی چند روزی تحمل کن یواشکی چت هاشونو بخون ببین رابطشون غیر از جنسی عاشقانه هم هست یا نه ؟؟ اگر میتونی دستگاه جی پی اس بذار تو ماشینش ببین کجا میره  گوشی زیر صندلی ماشین قایم کن صداشونو ظبط کن ببین چیا میگن شاید بتونی یجوری شماره شوهر زنرو گیر بیاری بصورت ناشناس به شوهر اون بفهمونی زنش رفیق داره اون دهنشونو سرویس کنه تو هم خیلی طبیعی رفتار کن که شوهرت شکش به تو نره 

پیش مشاور برو اگر زندگیتو دوس داری هزارتا راه وجود داره که بتونی قضیرو حل کنی  وگرنه بردن ابرو زنیکه و اینکه به شوهرت بفهمونی همه چیرو میدونی که راحت ترین کاره ولی صد البته اشتباه ترین کاره شاید تازه با اینکارت دودستی شوهرو زندگیتو تقدیم زنیکه خراب کنی

خانوم گل اول ارامشتو حفظ کن  این پیشنهادایی که میدن ابروشو ببر واسه موقعی هست که میخوای همه چیر ...

امروز ديدم چت هاشونو پاك كرده هيچي نبود 

اره تو صحبتاشون قوبون صدقه همم ميرفتن

خودمم فكرم بهمينه ولي سخته برام صبر كردن تا فهميدن موضوع اونم با كسيكه استاد مخفي كاريه

اول قشنگ فکر کن ببین میخوای به این زندگی ادامه بدی یا نه؟؟ببین با خودت تکلیفت چیه ؟؟ایا میخوای صرفاا ی دعوا راه بندازیو اخرش اشتی کنی بیای سر زندگیت  یا نه برای همیشه ترکش کنی؟؟

اگر میخوای زندگی کنی فکر کردی بری به زنیکه زنگ بزنی بگی من زنشم میذاره میره؟؟نه بدون اتفاقاا تمام تلاششو میکنه زندگیتو بترکونه   پس خودتو جلو ی فاحشه کوچیک نکن 

سعی کن با سیاست جوری که عزتت حفظ بشه زندگیتو نجات بدی

تو این حین از همین امروز تا میتونی برای خودت پول پس انداز کن چون وقتی از نظر اقتصادی قوی باشی از هیچی نمیترسی

امروز ديدم چت هاشونو پاك كرده هيچي نبود  اره تو صحبتاشون قوبون صدقه همم ميرفتن خودمم فكرم بهم ...

اره خیلی سخته ولی باید بتونی  از پسش بربیایی

یهو دیدی بعد چند وقت رابطشون بهم خورد چون بیشتر مردا بصورت گذری همچین کارایی میکنن

اره خیلی سخته ولی باید بتونی  از پسش بربیایی یهو دیدی بعد چند وقت رابطشون بهم خورد چون بیشتر م ...

چند ماهه باهاشه بنظر ميرسه حداقل ٢ماهه