2777
2789
عنوان

دلم مرگ ميخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1913 بازدید | 164 پست

تنهاکاری که میتونی بکنی بنظرمن رسواکردنشه نه جلوهمه جلوخودت.تابلوش کن .یه مدرک خوب داشته باش.وگرنه این مردا عادتشونه میزنن زیرش‌یه مدرکی داشتخ باش که تابلوبشه وبعدببین دیگه خداچی میخاد.حالانشین حرص بخور خودتو داغون میکنی اون ککشم نمیگزه

ادم مكه ميتونه سر كار هم دنبال شوهرش بره و چكش كنه

نه منظورم اینکه سرشون گرم کار باشه همیشه تا وقت این کارارو نداشته باشن

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب وقتی تو خونه پای گوشی بود شما هیچ عکس‌العملی نشون نمیدادی؟

تو خونه هيچوقت پاي كوشي نبود مگر اينكه تو كانالاي مربوط ب رشته ش بره يا مثلا ديوارو چك كنه برا خونه همين

همه چی میتونه بهتر بشه,فقط کافیه خودمون بخوایم
اصلا زمونه بدشده چه زن چه مرد بیحیاشدن.😐

چرا مرداي مشكل دار ميفتن گير زناي وفادار كاش حداقل جنس زنه هم مث خودشون بود اينجور كسي حروم نميشد تو زندگي باهاشون

تو خونه هيچوقت پاي كوشي نبود مگر اينكه تو كانالاي مربوط ب رشته ش بره يا مثلا ديوارو چك كنه برا خونه ...

چ طبیعیم پیش میرفته 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
تنهاکاری که میتونی بکنی بنظرمن رسواکردنشه نه جلوهمه جلوخودت.تابلوش کن .یه مدرک خوب داشته باش.وگرنه ا ...

خب اين خوبه ولي بعدش چي چيكار كنم دست برداره از كجا بدونم با گوشيه ديكه تو سركار بازم خيانت نميكنه

اعتمادمو له كرد با اينكارش

اخه اين هميشه همينطور بود دلسوز و عاشق پيشه از اول ازدواجمون تا الان  هيچوقتم اونقدر دستو بالش ...

ببین شاید اونجوری که شما فک میکنی نیست زود قضاوت نکن اول برو دنبالش مطمئن شو بعدم برای زندگیت بجنگ نذار یه هرزه ارامشو بهم بزنه پاتو پس نکش جا نزن ب هیچ وجه به طلاق فک نکن تحت هیچ شرایطی با کسی درددل نکن ک پشیمون میشی من تو شرایط شما نبودم پس نمیتونم درکت کنم ولی خیلی ناراحت شدم انشالله به زودی دلت اروم بگیره

خدا شکرت مواظب تو دلیم باش❤
بله متاسفانه

اگه مطمئنی بهتره باهاش صحبت کنی گیر اوردن اون زنه هیچ کمکی بهت نمیکنه جای اون حانم هزار خانم دیگه میتونست باشه،آقا نباید وا میداد،بنظرم اگه واقها مطمئنید بروش بیارید

خدایا شکرت🙂❤