سلام دوستان این اولین پیاممه،همه متن ها و تایپیک های دوستان رو در نینی سایت میخونم ،ولی امشب تازه عضو شدم،خواهشا دلداریم بدین میدونم سوالم تکراریه ولی دوستان با وجود تنبلی تخمدان چطوری باردار شدین؟؟از پارسال فروردین ک اقدام کردم تا پاییز دو ماه یکبار پریود شدم یعنی در این حد بهم ریخت از پاییز ک آزمایش هورمونی دادم خدا رو شکر مشکل هورمونی ندارم ولی تنبلی تخمدان دارم ،از زمان بلوغم داشتم دکتر پروژسترون و لتروزول تجویز کرد ولی جواب نگرفتم ، نمیدونم چکار کنم امشب هم تنظیم و دقیق پریود شدم :-( نمیدونم چکار کنم ک بی خیال بشم راستی رازیانه هم خ خوردم ک بدتر بهم ریخت
یه بنده خدا میشناسم پنج شش ماه یکبار پریود میشد,بعد از 15سال الان یه پسر داره, ولی دکتر زیاد رفت, داروگیاهی افنان بومادران و رازیانه بگیر بخور خیلی تاثیر داره, امیدت ب خدا باشه عزیزم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم منتظرم و مثل شما دقیقا . زیر نظر دکتر زهرا رضایی باش .مطبش مطهریه . حتما باردارت میکنه .من بار اول رفتم حامله شدم هرچند پوچ شد ولی هر چی کیست داشتم همش از بین رفت و الان طبیعی پری شدم .
عزیزم من سر در نمیارم. اما با اینکه الان نی نی م یکماهشه از ته دل برای همه مشکل دارها دعا میکنم که نی نی دار بشید و مشکل جسمیتون رفع شه. من خودم در کمال ناباوری باردار شدم.18 سالگی تخمدان چپم رو در اثر ترکیدن کیست از دست دادمو تمام این سالها فکر نمیکردم بچه دار بشم راحت. اما در 30 سالگی اولین اقدام باردار شدم.
منم دوماه یبار پری میشدم .ولی سه ماه اقدام کردمو باردار شدم .چیزای طبع گرم بخور مثل خرما گردو عسل هم خودت هم شوهرت اخرای نزدیکی پاهاتو بگیر بالاو تو همون حالت نیم ساعت الی ۱ساعت بخواب دسشوییم نرو
همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
ی چیز دیگ هم ک خیلی مهمه اینه ک فکرتونو ازاد کنین و فقط از رابطه لذت ببرین
همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
[QUOTE=87334123]ی چیز دیگ هم ک خیلی مهمه اینه ک فکرتونو ازاد کنین و فقط از رابطه لذت ببرین [اوایل سیکل بیخیالم ولی زمانی ک ب پریود نزدیک میشم اضطراب و استرس میگیرم دست خودم نیست