2777
2789
عنوان

خوشگلا ب این سوال من جواب بدن؟؟😉

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 82 پست
خب حالا چی شد؟

نوشتم دیگه عزیزم

من از پوزخندو لحن بدش خیلی ناراحت شدم

خواستم بدونم اگه زیاددتعارف کردنم اشتباه بوده 

سری بعد جور دیگه رفتار کنم

یا رب نظر تو برنگردد...
این چه حرفیه میزنی حالا باید بهت محل نمیزاشت اونوقت میگفتی ناراحت شده رفتم خونش. به بعضیاهم خوبی نیو ...

استارتر خودش میزبان بوده نه مهمان

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عصبانی شدم دو دقیقه به دقیقه میگفت بخور یا حمله میکرد به بشقابم منم با خنده ی تمسخر آمیز ناشی از عصب ...

😐😐😐

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

نوشتم دیگه عزیزم من از پوزخندو لحن بدش خیلی ناراحت شدم خواستم بدونم اگه زیاددتعارف کردنم اشتباه بو ...

بله مهمون رو به حال خودش بگذارید. زیاد تعارف کردن باعث آزار واذیت مهمون میشه. 

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
عصبانی شدم دو دقیقه به دقیقه میگفت بخور یا حمله میکرد به بشقابم منم با خنده ی تمسخر آمیز ناشی از عصب ...

من اصلا دراون حد تعارف نمیکردم

دوست داشتم از هر چی درست کرده بودم بخوره 

بهشم گفتم ک مهمون ویژه ست وباید همه چیو امتحان کنه

ولی دلم از حرکتش شکست لال شدم

یا رب نظر تو برنگردد...
نوشتم دیگه عزیزم من از پوزخندو لحن بدش خیلی ناراحت شدم خواستم بدونم اگه زیاددتعارف کردنم اشتباه بو ...

لابد بدش اومده دفعه بعد دیگه تعارف نکن بهش همین ...

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
😐😐😐

بخدا دست خودم نبود. تعارف بیش از اندازه معنی خوبی نداره.

مثلا هر قاشقی که میذاری دهنت انگار دارن میشمرند تعارف میگنن بیشتر بذار تو دهنت. 

همین؟ تموم شد؟ خب شماهم با این رفتارش بقیه مهمونیو دیگه هیچییییی بهش تعارف نمیکردی نه سر شام هیچی.&n ...

همین کارم کردم

و دیگه هیچی نگفتم

گفتم شاید اینجوری راحتتره

راستشو بخای شوهرم بهم گفت تو با تعارف کردن خودتو کوچیک میکنی منم بغض گرفتم

خیلی بده راجب رفتار آدم سو برداشت بشه

یا رب نظر تو برنگردد...

نه رفتار شما اصلا اشتباه نبوده. اما واسه یسری اشخاص بعضی رفتارها و مایه گذاشتنا واقعا اشتباست این خانمم جزو همون دسته هست و شما هم دفعه بعد دیگه کوچیکترین تعارفی بهش نکن حتی سر سفره نشست یا چایی چیزی آوردی اصلا بهش نگو خانوم فلانی بفرما مثلا میوه... اونموقع خودش عین ببخشید گاو هر چی بخواد میخوره و میفهمه کسی بهش محبت میکنه قدر بدونه. 

من اصلا دراون حد تعارف نمیکردم دوست داشتم از هر چی درست کرده بودم بخوره  بهشم گفتم ک مهمون وی ...

الهی... ناراحت نشو. شما مثل خودش باش. زیاد بزرگش نکن خیلی عادی رفتار کن ایندفعه.

نه رفتار شما اصلا اشتباه نبوده. اما واسه یسری اشخاص بعضی رفتارها و مایه گذاشتنا واقعا اشتباست این خا ...

مرسی ک اومدی و نظرتو گفتی

خداشاهده تمام خستگیه مهمونی ب تنم مونده

خیلی حالم بهترع

یا رب نظر تو برنگردد...
همین کارم کردم و دیگه هیچی نگفتم گفتم شاید اینجوری راحتتره راستشو بخای شوهرم بهم گفت تو با تعارف ...

این رسم های غلط ما ایرانی هاست. تعارف کردن.

باید بذاری کنار.