یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من امشب یه عروس پاگشا کردم مدل من اینجوریه ک خیلی تعارف میکنم
زیاد از حد هم تعارف کنی طرف معذب میشه.
من خودم اهل تعارف به مهمونام نیستم. بالاخره میزبان زحمت کشیده خودشون از خودشون پذیرایی کنند.
فبای آلاء ربکما تکذبان پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
یهو با یه پوز خند و لحن بد گفت واااع براچی تعارف کنم؟! قیافه شم اینجوری کرد😞
خب لابد زیاده روی کردی.
منم ازتعارف کردن بدم میاد یعنی بگند فلان چیز رو بخور تازه معذب میشم انگار میگه نخور.
فبای آلاء ربکما تکذبان پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
عصبانی شدم دو دقیقه به دقیقه میگفت بخور یا حمله میکرد به بشقابم منم با خنده ی تمسخر آمیز ناشی از عصبانیت که لذت غذا خوردن رو گرفته بود گفتم ممنونم تعارف نمیکنم.