2777
2789
عنوان

خوشگلا ب این سوال من جواب بدن؟؟😉

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 82 پست
ازین ب بعد منم ی بار بیشتر نمیگم البته این خانومو ک دیگه اصلا تعارفش نمیکنم تو برخورد اول ازش انتظ ...

حق داری ناراحت بشی عزیزم

ولی من جای مهمونت بودم باخنده میگم براچی تعارف کنم این پذیرایی خوردن داره؛که هم میزبان لذت ببره هم خودم معذب نباشم

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داری ناراحت بشی عزیزم ولی من جای مهمونت بودم باخنده میگم براچی تعارف کنم این پذیرایی خوردن داره؛ ...

منم حرفم همینه

اگه تعارفای من ناراحتش میکرد میتونست با یه لحن بهتر حرفشو بزنه

ن جوری ک حتی شوهرم بهم بگه حق نداری دیگه باهاش حرف بزنی

یا رب نظر تو برنگردد...

من خودم که اگه غذا میل داشته باشم تعارف نمی کنم. خیلی هم دوست ندارم تعارف کنن وحشتناکتر از همه اینه که بعضیا برام غذا هم میکشن یبار میزبان آنقد تعارف میکرد و من داشتم غذامو میخوردم اون بازم برام خورشت ریخت منم دیگه عصبانی شدم و دست از غذا خوردن کشیدم یا یمدت رژیم داشتم کم غذا می کشیدم آخر سر میزبان به زور یه کفگیر برنج میربخت برام که عصبانیم میکرد بنظرم همینکه حواست باشه همه چی در دسترس مهمانه اگه غذایی در دسترسش نیست رو بیاری نزدیک بهش تعارف کنی کافیه. طرف هرقدر میل داشته باشه میخوره

💜حسبی الله💜 اللهم عجل لولیک الفرج💜
بخدا دست خودم نبود. تعارف بیش از اندازه معنی خوبی نداره. مثلا هر قاشقی که میذاری دهنت انگار دارن می ...

بعضی عادت دارن زیاد تعارف میکنن اینکه واقعا تعارف میکنن یا طعنه میزنن ک طرف کمتر بخوره بستگی ب شناختی داره ک‌از صاحب خونه داری و اینکه لحن تعارف کردنش چطوره

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه