2777
2789
عنوان

سوراخ دوم گوش

| مشاهده متن کامل بحث + 11836 بازدید | 41 پست

سوراخ گوشت عفونت کرده گوشواره رو در بیار. برو داروخانه بهش بگو سوراخ گوشت عفونت کرده بهت پماد میده. منم اینطور بودم شدید عفونت کرد پماد زدم خوب شد بعد گوشواره طلا گذاشتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه میگن نخ بد تر باعث عفونت میشه

شما حالا چند وقتی صبرکن خوب میشه طول می کشه حالا حالاها

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
من جدیدا سوراخ کردم حتما با پنبه الکلی ضدعفونیش کن بعد پماد تتراساکلین بزن گوشواره رو هم در هیچ صورت ...

من دیروز پیچشو باز کردم تا یکم آروم شه آروم نشد هیچ زود باد کرد مجبور شدم با زور بندازم تا صبح از دردش نتونستم بخوابم 

‏یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده  
آخه میگن نخ بد تر باعث عفونت میشه 

عزیزم من یک هفته مونده به عید سوراخ کردم 2هفته الکل زدم و درست نمیشد وهی خشک میشد بعد اون گوشواره رودراوردم گوشواره طلاانداختم ومرتب بتامتازون یک درصد زدم عرص یو هفته خوب خوب شد 

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
نه هیچی فقط گف با الکل سفید بشورم دائم

حتما منم پد الکلی میگیرم 

‏یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده  
نخ و گوشواره پلاستیکی و بدل ننداز ب هیچ وجه گوشواره ضدحساسیت...ترجیحا طلا با الکل سفید

بله دقیقا تاطلانندازه بهترنمیشه

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
عزیزم من یک هفته مونده به عید سوراخ کردم 2هفته الکل زدم و درست نمیشد وهی خشک میشد بعد اون گوشواره رو ...

آخه گوشواره طلای من خیلی سنگینه اذیت میشم 

اهان اینو بگم کمکت کنه من یک ماه هرشب نخ مینداختم نخشو عوض میکردم پماد زیاد میزدم عفونت نکنه بعد از یکماه مامان بزرگم گفت گوشواره طلا که میخوای بندازی یه شبانه روز فرو کن توی یه تیکه گوشت که زهر طلارو بگیره بعد بشور و الکل بزن بعد بنداز قدیمیا خب یه چیزایی میدونن.بدلی هم ننداز اصلا اصلا

آخه گوشواره طلای من خیلی سنگینه اذیت میشم 

یه حلقه ی کوچیک ازیکی به عنوان امانت بگیرکه سبک باشه یکی دوهفته بندازبعدبده به خودشون طلای خودتوبنداز درصمن طلای سنگین نندازفعلاادیت میشی

ما من یکساااااال مصیبت داشت چرک میومد درد داشت هی در میاوردم نخ مینداختم پمادیش میکردم میچرخوندن اون ...

ایشالا مال منم تا دو هفته خب نشد نخ میندازم

یه حلقه ی کوچیک ازیکی به عنوان امانت بگیرکه سبک باشه یکی دوهفته بندازبعدبده به خودشون طلای خودتوبندا ...

باشه 

من دیروز پیچشو باز کردم تا یکم آروم شه آروم نشد هیچ زود باد کرد مجبور شدم با زور بندازم تا صبح از در ...

دقیقا مثل گوش من شده ولی تحمل کن پماد بزنی زود خوب میشه

ببین من گوشواره ها رو عوض کردم بجاش حلقه ای خریدم این گوشواره حلقه ایا راحتم کرد