سوراخ گوشت عفونت کرده گوشواره رو در بیار. برو داروخانه بهش بگو سوراخ گوشت عفونت کرده بهت پماد میده. منم اینطور بودم شدید عفونت کرد پماد زدم خوب شد بعد گوشواره طلا گذاشتم
ما من یکساااااال مصیبت داشت چرک میومد درد داشت هی در میاوردم نخ مینداختم پمادیش میکردم میچرخوندن اون قسمت پمادی میرفت تو سوراخ گوشم مدام درگیر بودم کم کم خوب شد
عزیزم من یک هفته مونده به عید سوراخ کردم 2هفته الکل زدم و درست نمیشد وهی خشک میشد بعد اون گوشواره رودراوردم گوشواره طلاانداختم ومرتب بتامتازون یک درصد زدم عرص یو هفته خوب خوب شد
خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
نخ و گوشواره پلاستیکی و بدل ننداز ب هیچ وجه گوشواره ضدحساسیت...ترجیحا طلا با الکل سفید
بله دقیقا تاطلانندازه بهترنمیشه
خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
اهان اینو بگم کمکت کنه من یک ماه هرشب نخ مینداختم نخشو عوض میکردم پماد زیاد میزدم عفونت نکنه بعد از یکماه مامان بزرگم گفت گوشواره طلا که میخوای بندازی یه شبانه روز فرو کن توی یه تیکه گوشت که زهر طلارو بگیره بعد بشور و الکل بزن بعد بنداز قدیمیا خب یه چیزایی میدونن.بدلی هم ننداز اصلا اصلا
یه حلقه ی کوچیک ازیکی به عنوان امانت بگیرکه سبک باشه یکی دوهفته بندازبعدبده به خودشون طلای خودتوبنداز درصمن طلای سنگین نندازفعلاادیت میشی