2777
2789

خیلی خستم خیلی دوهفته اس با بابام دعوا کردم همیشه اخلاقش گنده همیشه بداخلاقه همیشه...دوهفته پیش که دعوامون شد چی گفت؟ازم خاست زن پسر عمم بشم پسرعمه ایی که حتی ی شغل نداره که خرج زندگی خودشو بده پسرعمه ایی که 31سالشه و من 18سالمه..منی که نامزدی قبلیم که پرستار بود خونه ماشینو...رو بهم زدم بخاطر چی؟بخاطر کنکور درس لنتیم که از همون موقع انگار کتابامم باهام قهر کردن انگار اه اون روزامو گرفته هررروز افسرده تر هرروز شکسته تر هرشب گریه هرشب درد..ولی این دعوای دوهفته پیش قلبم رو داغون کرد دوهفته اس دلم میخاد خودکشی کنم چرا؟من ادم ضعیفی نیستم بخدا نیستم اما واقعن نمیشه کدوم دختر تو سن 18سالگی بهش میگن موندی رو دستمون؟کسی دیگه خاستگاریت نمیاد اگه ما بمیریم کی میخاد مواظبت کنه ازت؟تو روچیکار کنیم؟بخدا قسم خیلی خستم چرا تا حالا اینقد درد و رنج دختر بودن رو اینقد درک نکردم؟چرا مردی که قهرمان دختراس الان شده شکنجه گر من؟

یکی بیاد نصحیت نکنه فقط گوش کنه همین فقط بگه غصه نخور اخرش درست میشه اخرش پدرته که میفهمه اشتباه کرده

میشه واسه موفقیتم تو کنکور ی صلوات بفرستی؟ایشالا جلو مامان و بابام روسیاه نشم ارزوشون رو براورده کنم🌸❤

مگه نمیگن ته تغاریا رو همه دوس دارن؟مگه نمیگن دختر یکی یدونه رو سر جا داره؟اینا توقصه هاس؟

میشه واسه موفقیتم تو کنکور ی صلوات بفرستی؟ایشالا جلو مامان و بابام روسیاه نشم ارزوشون رو براورده کنم🌸❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنم همه پدر و مادرا یه بار این جمله اگه ما نباشیم کی میخواد مواظبت باشه یا خرجتو بده رو گفتن!بچسب به درست عزیزم فکرتو با این چیزا مشغول نکن!اتفاقا باید بیشتر انگیزه بگیری که به پدرت ثابت کنی لیاقت تو بیشتر از این حرفاس

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

من گناهم چیه؟چرا نباید مثل داداشم باشم؟چرا سهمم از قربون صدقه های حرفای تنده؟چرا؟فقط یکی بیاد بگه چرا؟مگه من چمه؟مگه گناهم چیه؟

دوران سخت زندگيتو داري ميگذروني

همه اين دوران داشتن

فشار درس و كنكور

استرس خاستگارا

نگران نباش يه روز فس همه چي يهو ميخوابه نفس ميكشي

اين دوران تنش ولسه همه دخترا هست

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️
مگه نمیگن ته تغاریا رو همه دوس دارن؟مگه نمیگن دختر یکی یدونه رو سر جا داره؟اینا توقصه هاس؟

همش چرته 

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍

درست میشه نگران نباش، پسر عمت هم اگه خیلی غیرت داشته باشه چه زنش باشی چه نباشی چه پدر و مادرت باشن چه نباشن مراقبت هست... انشالله یه جای خوب ازدواج میکنی بابات خودش میگه همون بهتر که زن پسر همت نشدی 

دستمو ول نکن🤲🏻