2777
2789
عنوان

بابام بهم میگه سربارمی..دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 84 پست
  رشتم ریاضیه

خوب چه بهتر ، الان فرصت خیلی خوبی هست پس !! 

منتظر چی هستی ؟؟ درست رو بخون دانشگاه دولتی قبول بشو ایشالا بعدشم اپلای کن برو کانادا امریکا و ... برو دختر درست رو‌ بخون 

خیلی خوبه که ریاضی 

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحال تو

چراخوشبحالم؟؟؟؟چون حسرت خیلی چیزابه دلمه؟؟؟؟چون هرلحظه منتظرم که شوهرم بهم سرکوفت جهیزیه وسیسمونی روبزنه؟؟؟؟

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
چراخوشبحالم؟؟؟؟چون حسرت خیلی چیزابه دلمه؟؟؟؟چون هرلحظه منتظرم که شوهرم بهم سرکوفت جهیزیه وسیسمونی رو ...

عزیزممم نمیدونم چی بگم اما همسر و شریک زندگی نباید هیچوقت سرکوفت بزنه

میشه واسه موفقیتم تو کنکور ی صلوات بفرستی؟ایشالا جلو مامان و بابام روسیاه نشم ارزوشون رو براورده کنم🌸❤
خوب چه بهتر ، الان فرصت خیلی خوبی هست پس !!  منتظر چی هستی ؟؟ درست رو بخون دانشگاه دولتی قبول ...

چشم حتما میخونم

میشه واسه موفقیتم تو کنکور ی صلوات بفرستی؟ایشالا جلو مامان و بابام روسیاه نشم ارزوشون رو براورده کنم🌸❤
اشکال نداره همه مشکلات زندگی  درست میشه درست ام نشد تمام میشه بالاخره یه روز

اوهوم

عزیزممم نمیدونم چی بگم اما همسر و شریک زندگی نباید هیچوقت سرکوفت بزنه

آدمیزداه دیگه شیرخام خورده ست بااین که تواین 12سال چیزی نگفته ولی خب نمیتونم تضمین کنم هیچ وقت چیزی بهم نگه

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
 نذاشت نشد چیکار کنم؟الان برم بگم برگرد نشونم کن باز؟عزت نفس دارم نمیخام برنگرده به درک میزنم خ ...

ببخشید معذرت میخوام نباید اینحرفو میزدم😥😥😥😥

خدایا شکرت به خاطر پسر کوچولوم👶خیلی خوش اومدی سورنا🌹🥀🏵💮🌸💐🌺🌻🌼🌷⚘🌾

کوثر عزیز بابای منم بهم این حرفو زده ....

منم داشتم دق میکردم

و فک میکردم تنها دختریم ک باباش این حرفو بهش زده...

اون روز انقدر گریه کردم که تا یه هفته سرم درد میکرد...

ولی به خودم قول دادم ازدواج نکنم و درس بخونم تا با یه ادمی ازدواج کنم که ادم با ارزش و خوبی باشه...

من خودمو موفق میکنم بیشتر  به خاطر حرف بابام

به من چه یه جمله نیست یه سبک زندگیه....
کوثر عزیز بابای منم بهم این حرفو زده .... منم داشتم دق میکردم و فک میکردم تنها دختریم ک باباش این ...

مرسی که انرژژی مثبببت❤❤❤🌸