2777
2789

هم محلیم همو میشناسیم فامیل دورم میشیم شنیده بودم قبلا خیلی منو میخاد خاستگاریم کرده بود ولی نامزد داشتم. امروز با مامانم داشتم جایی میرفتم پنج دقیقه راه بود. بزور مارو سوار ماشینش کرد برد. بعد موقع پیاده شدنم برگشته بود نگا من میکرد. بنظرتون منظوری داشت یا واقعا میخاست ی ثوابی بکنه‌ 

اینم بگم دیگه من نامزد داشتم اونم الان نامزد کرده دیگه ولی کلا منو میبینه خیلی نگام میکنه و اینا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم صندلی شاگرد هم متوجه منظور طرف شدند اما جالبه شما قبول کردید که با مادرت هم مسیر بشید 

چاقو که زیر گردنت نگذاشتن که 

هر چقدر کمتر ارتباط بگیرید آرامش روانی تون بیشتر 

وا یعنی چیشایدم منظوری نداشت از روی فامیل بودن خاست برسونه

بله درسته 😂

امیدوارم سنت کمتر از بیست باشه و این ناپختگی ناشی از سن کمت باشه 

من متاهلم با اینکه خانواده منطقی دارم اما بعد ازدواج عملا ارتباط ام با افرادی که به نوعی ممکن در زندگی ام تاثیر بد بگذارن کمتر کردم 

ی مثال می‌زنم من پسر خاله ام ، برادر زندایی ام ، نوه دایی مادرم .... خواستگارم بودن هر جا که منو ببینید خیلی ضایع رفتار میکنند برای آرامش همسرم و خودم خیلی بیشتر رعایت میکنم 

چرا همه چیو به خودت میگیری؟

بیخیال 

الان هیچ سنخیتی ندارین با هم

اصن چرا باید بهش فک کنی؟

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!