2777
2789
بله

وااااقعااااا ....ادم چقدر زورش میاد🙄🙄🙄🙄

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
ان شالله .. ببخشید کنجکاو شدم .. شما شاغلین یا خونه دار؟ 

خواهش میکنم گلم . من کلا کنار گذاشتم و رفتم سراغ دلم چون پشت هم خوندم و خیلی بهم فشار اومد و پدرم ازاون پدرا بود که میگفت فقط درس و لاغیر . الان رفتم سراغ رویای امیشگیم دوره های میکاپ و شنیون و نویسندگی اینا اموزش میبینم خیلی سنگ انداختن جلو پام ولی خداروشکر حرفای دیگرونو ریختم دور و الان راضیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم گلم . من کلا کنار گذاشتم و رفتم سراغ دلم چون پشت هم خوندم و خیلی بهم فشار اومد و پدرم از ...

وااای منم عاشق این چیزام .. راستش من همه چیو دوست دارم .. مثلا قبلن بهم میگفتن میخوای چکاره شی؟ میگفتم دکتر(پزشکی و پیرا رو همه رشته هاش دوس دارم جز پرستاری) همزمان دوست داشتم استاد دانشگاه و رییس بیمارستان باشم و اوقات فراغتمو با هنر و این چیزا بگذروونم 😅

وااای منم عاشق این چیزام .. راستش من همه چیو دوست دارم .. مثلا قبلن بهم میگفتن میخوای چکاره شی؟ میگف ...

وای توروخدا هرکدومو میخوای بری برو استاد نشو دمارت درمیاد خیلی سخت و سنگینه ادم زندگیشم تحت الشعاع قرار میگیره اسایش خانواده ام بهم میخوره یعنی یه بار من و شوهرم راحت نرفتیم بیرون همیشه یکی از دانشجوها میبینتمون و میره پیش همه میگه نامزد بودیم کل دانشجوها میدونستن ماهر روز کجاییم حتی تا روز مزونمم میدونستن . حالا التماس دعا و تهدید شب امتحان بماند . بنظرم یکی از رشته های پیرا رو بخون که شغلت تضمین باشه بعد برو دنبال دلت 

وای توروخدا هرکدومو میخوای بری برو استاد نشو دمارت درمیاد خیلی سخت و سنگینه ادم زندگیشم تحت الشعاع ق ...

آخه عزززیزم ... خدا بهت صبر بده ... دعا کن بتونم برم 

مهم قبولی نیست مهم بیسوادهایی هستن که با به عالم ادعا تحویل جامعه میشن

کلا رتبه هم مهم نیس 

حالا مثلا هموناییش ک با رتبه های خوب قبول شدن

مگه خیلی پزشکیه ایرانو تکون دادن

طرف تو کنکورش کُلی خرخدنی کرده 

بعد رفته دانشگاه ۷ سالو کلا شب امتحانی بوده 

کلا سیستم ورودو خروجمون مشکل داره!