2777
2789

وای نه خدا نکنه ،گاهی شاید خسته باشم بگم چه کاری بود دوباره بچه دار شدم اونم نه برای مریضی کلا همه چی ،مشکلات اقتصادی و کم اعصابم خودمون

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وانه من عموم طفلی مریضه  همه دوستش دارن

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
بیماری بچه ت چیه؟

من بچه مو از دست دادم ،هفت روزش بود یه سندرم داشت ،خیلی دلتنگش میشم و خیلی عذاب وجدان دارم وقتی دکترا میگفتن ممکنه معلول بشه گریه میکردم و ته دلم از خدا میخواستم که نباشه ،چون خیلی روزای سختی بود حتی نمیتونستم سیرش کنم از بس وضعیتش وخیم بود 

من بچه مو از دست دادم ،هفت روزش بود یه سندرم داشت ،خیلی دلتنگش میشم و خیلی عذاب وجدان دارم وقتی دکتر ...

مگه غربالگری نرفتی؟

خب راحت شد عزیزم دم در بهشت می مونه تا باهم وارد شید

کم کم به فکر نی نی جدید باش با اومدنش حالت عااااالی میشه و گذشتت زود فراموش میکنی

من بچه مو از دست دادم ،هفت روزش بود یه سندرم داشت ،خیلی دلتنگش میشم و خیلی عذاب وجدان دارم وقتی دکتر ...

پس باید خدا رو شکر کنی که آسمونی شد 

من به خاطر بچه هام میرم کاردرمانی ،میبینم مادر هایی که بیماری بچه هاشون مثل سی پی شدیده یا سندروم ها هستش یا اتیسم شدید 

اونا گاهی میگن به ما اولش گفتن اما ما دلمون نیومد اجازه کشیدن دستگاه رو بدیم اما حالا پشیمونیم هم بچه ها اذیت میشن هم خودمون بریدیم 

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
مشکلش چیه؟وای خیلی سخته

من دو قلو هام سی پی خفیف هستن که توی راه رفتن نرمال مشکل دارن و ...

مگه غربالگری نرفتی؟ خب راحت شد عزیزم دم در بهشت می مونه تا باهم وارد شید کم کم به فکر نی نی جدید ب ...

همه ی ازمایشام و غربالگریا عالی بود و هیچ مشکلی نبود،فامیلم نبودیم ولی وقتی متولد شد هزار جور مشکل و بیماری داشت ،خیلی زجر کشید بمیرم براش،دکترا خیلی وضعیتشو خیلی وخیم اعلام کردن بدحالترین و معروفترین بچه ی بخش بود سه روز اخر  میگفتن اگه بمونه ممکنه کاملا معلول بشه ،بلند بلند گریه میکردم و به خدا میگفتم بچه ی معلول نمیخوام ،حتی به خدا قول میدادم اگه بچه م زنده نمونه ادم خوبی میشم ،وای خدا وقتی یاد حرفام با خدا میفتم شرمنده میشم ،اون بچه تو بهشت منو راه نمیده چون من تو دنیا نخواستمش 

پس باید خدا رو شکر کنی که آسمونی شد  من به خاطر بچه هام میرم کاردرمانی ،میبینم مادر هایی که بی ...

خیلی دردناکه واقعا هم بودنش برام سخت بود هم نبودنش ،هر شبم گریه س ،بخدا الانم با گریه دارم مینویسم

خدا ان شاالله به حق این ماه مبارک شفاشون بده هیچی و دنیا دردناکتر از مریضی بچه نیست

واقعا ،ممنون،انشاالله خدا خیلی زود یه سالم و صالح شو نو دامنت بزاره

واقعا ،ممنون،انشاالله خدا خیلی زود یه سالم و صالح شو نو دامنت بزاره

ممنونم عزیزدلم الهی آمین خدا به همه ی کسایی که بچه میخوان ان شاالله بچه ی سالم و سلامت بده ،خدا میدونه که از وقتی اینجوری شدم با تمام وجودم با گریه سر نماز برا شفای بچه های مریض و سلامتی تو راهیا دعا میکنم