2777
2789
همه ی ازمایشام و غربالگریا عالی بود و هیچ مشکلی نبود،فامیلم نبودیم ولی وقتی متولد شد هزار جور مشکل و ...

چرا باردار نمیشی؟

حق داری مگه ما که ازمایش غربالگری میدیم و اگه سندروم داشت سقط میکنیم و میکشیمش بچه معلول میخوایم؟؟؟

یه چیز همه گانیه چرا خودتو مقصر میدونی

اگه کسی بچه معلول میخواست اینهمه ازمایش و اجازه سقط قانونی برای چیه؟؟

چرا دوباره باردار نمیشی؟

دختر منم مریض شد تو این حالت استارت برادخترمنم دعا کن بیماری ریشه کن شه از وجوددخترم

اخ عزیزم خدا بحق این روز عزیز نیمه ی شعبان شفاش بده خیلی دردناکه،خدا بهش سلامتی کامل بده ان شاالله

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا باردار نمیشی؟ حق داری مگه ما که ازمایش غربالگری میدیم و اگه سندروم داشت سقط میکنیم و میکشیمش بچ ...

اره  درسته ولی خوب گاهی با خودم فکر میکنم اون بچه ی بیمار  یا معلول هم خواست خدا بوده که وجود داشته باشه و ما حق نداریم  نبودنشو از خدا بخوایم ،نمیدونم پاک قاطی کردم ،امیدمو از دست دادم .از طرفی دیگه جرات ندارم فکر بچه دار شدنو بکنم

همه ی ازمایشام و غربالگریا عالی بود و هیچ مشکلی نبود،فامیلم نبودیم ولی وقتی متولد شد هزار جور مشکل و ...

عزیزم خودتو سرزنش نکن واقعا سخته ..بیشتر ما زنا اگه جای تو بودیم همین آرزو رو میکردیم آخه خیلی بده بچت جلو چشمات زجر بکشه..انشاالله یه بچه سالم میاد بغلت ..خدا بهت صبر بده عزیزم.

برای تو دلیم یه صلوات بفرستید دعا کنید سالم بیاد بغلم ممنون🙏🌹🌹🌹🌹