2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم زياد يك سال ازدواج كردم اما خواهر شوهرمم خيلي دور نيست خودم شهريارم اون اسلامشهر مياد سه چهار روز ميمونه با بچش جاريمم از اراك مياد ميمونه دركت مهمون زياد مياد 

منم سالی یکی دوبار اونم شاید!!!!ولی خواهرشوهرم گاهی میاد بالا فقط!

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!
منم زياد يك سال ازدواج كردم اما خواهر شوهرمم خيلي دور نيست خودم شهريارم اون اسلامشهر مياد سه چهار رو ...

الان خیلی سختت هس ولی بچه دار که بشی واقعا سخت تر میشه

اونطوری که دلت میخاد نمیتونی بهش برسی

الان خیلی سختت هس ولی بچه دار که بشی واقعا سخت تر میشه اونطوری که دلت میخاد نمیتونی بهش برسی

اره واقعن واسه من ك امروز رفت خواهرشوهرم خيلي خسته شدم اومدم خونه مامانم استراحت كنم اي كاش واقعن قدرم بدونن هرچقد هم ك مهمون نوازي كني اخرش عروس بده 

من تیر ماه ازدواج کردم، از دو هفته بعد عروسیمون مهمون داشتم یه شب اواخر شهریور حساب کردم دیدم دقیقا ...

واقعا؟؟؟؟؟من سال تا ماه کسی نمیاد خونم!واقعا چراااااا؟البته عیدا پدرم درمیاد یه مهمونی کلی میدم!شاید یک میلیون خرج کرده باشم واسه یه شب ولی خب یباره همه میان!راحت!خیلییی بده هرروز هرروز مهمون!مامانم اینا اینجوریه خونشون!اه هروقت با خواهرم اینا میریم اونجا راحت نیستیم کلافه میشیم!

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!
اره واقعن واسه من ك امروز رفت خواهرشوهرم خيلي خسته شدم اومدم خونه مامانم استراحت كنم اي كاش واقعن قد ...

دقیقا

پدرشوهرم اینا خونه خواهرشوهرم بودن، خونه خودشون روستا هس، ساعت ده و نیم اومدن تا شام نخوردن