2777
2789
چقدر عالی آدم مهمون که نداشته باشه کنترل زندگیش تو دست خودشه

دقیقااا !مهمون خوبه ها ولی دیگه نه هرشبانه روز!حداقل هفته ای یبار !زیاد براشون بالاهوپایین نذار تا بفهمن نیان دیگه!خوبه تازه عروسم هستی!

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!
واقعا؟؟؟؟؟من سال تا ماه کسی نمیاد خونم!واقعا چراااااا؟البته عیدا پدرم درمیاد یه مهمونی کلی میدم!شاید ...

چی بگم

هر دفه یکی به یه بهانه میاد

الان بهترم

اون سال اول ازدواج که اصلا نمیشه حرفشو زد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با خانواده شوهرم تو یه شهریم میومدن شب خونه ما میخوابیدن ساعت۶صبخ پدرشوهر عوضیم میومد منو بیدار میکرد پاشو صبحانه بده شوهرم بهش گفت دفعه آخرت باشه برو زن تو بیدار کن

در تاریخ9/9/99بهترین اتفاق زندگی من افتاد🙏🌺
من با خانواده شوهرم تو یه شهریم میومدن شب خونه ما میخوابیدن ساعت۶صبخ پدرشوهر عوضیم میومد منو بیدار م ...

دقیقا مثل پدرشوهر من

با این تفاوت که من سر میندازم پایین و میگم چشم

براوووو

آااااااخ خواهر دارم نفس میکشم

جمعه عروسی دختر خاله شوهرمه ما نمیریم  شوهرم گفت لازم نکرده بریم اعصابت بهم میریزه بهش گفتم سپاس بیکرااااااان

در تاریخ9/9/99بهترین اتفاق زندگی من افتاد🙏🌺