2777
2789
عنوان

گلبوته جون😮😮

2392 بازدید | 11 پست

بچه ها گلبوته جون کیه؟؟؟

که خیلیا درموردش حرف میزنند...

بعضیها شوخی میکنند 

بعضیها دوستش دارن...

شما چطور؟؟؟

یکی هم منو روشن کنه

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یک تاپیک زده در مورد ملکه‌بودن ماخانما اینکه بدونیم چقدر ارزش داریم خیلی خوبه و‌کار آمده اگه‌د.ست داشتی شماهم بیا تو تاپیکش عالیه نزدیک‌چندماه عضو‌تاپیکیم‌خیلی تغییر کردیم‌برای سال98هم تاپیک جدیدشون و زد

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀

https://www.ninisite.com/user/00541791-7835-4344-a868-2981c2022f1b/گلبوته-خانوماین گلبوته جون دوست داشتی بیا تاپیک آخرش خیلیا هستن که تغییر کرده زندگیشون

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
https://www.ninisite.com/user/00541791-7835-4344-a868-2981c2022f1b/گلبوته-خانوم این گلبوته جون دوست ...

مرسی عزیزم .😗

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
عزیزم یک تاپیک زده در مورد ملکه‌بودن ماخانما اینکه بدونیم چقدر ارزش داریم خیلی خوبه و‌کار آمده اگه‌د ...

❤❤❤❤ عسل کی بودی تو 😘😀

‏همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻‍♂️😂
❤❤❤❤ عسل کی بودی تو 😘😀

😍فداتم

منو میگن 😄😄 چه شوخی ای راجبم میکنن 😅😅😅

وای سلام عزیزم افتخار دادید...شوخی بدی نکردن گلم خیالت راحت...

😗😍😍😍

وای سلام عزیزم افتخار دادید...شوخی بدی نکردن گلم خیالت راحت... 😗😍😍😍

قربونتون برم 

محبت دارین 

من معمولا تاپیک گردی نمیکنم ، اتفاقی تاپیک شمارو دیدم 

خب خدارو شکر ، گفتم نکنه سوژه خنده شدمو خبر ندارم 😅😅😅

‏همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻‍♂️😂
قربونتون برم  محبت دارین  من معمولا تاپیک گردی نمیکنم ، اتفاقی تاپیک شمارو دیدم  خ ...

😻😻😻