2777
2789
عنوان

سلام میخام براتون یه داستان بگم

68 بازدید | 7 پست

بیاید برگردیم به سال ۱۴۰۱ وقتی که من خیلی تنها بودم و حس میکردم هیچکی رو ندارم و زمانی بود که مامانمم بهم ظلم بزرگی کرده بود و من یه مشکل استرسی حاد هم داشتم که به خاطر درس بدنم به لرزه در میومد و ما تصمیم گرفتیم یه گربه بیاریم و ما دنبال گربه بودیم تا اینکه یه گربه پیدا کردیم که نژادش پرشین بود ولی یه مشکلی بود چند روز قبل یه گربه اومد تو حیاطمون و بچشو اورد تو حیاط ولی بچشو ول کرد و رفت یه حس اشنا به اون گربه داشتم حس رها شدن حسی که خودم توش بودم و من تصمیم گرفتم که اون گربه داخل حیاط رو بزرگ کنم و گربه دیگه ای نیارم و اسم اون گربه رو پیروز گذاشتیم ولی ای کاش هیچوقت نمیدیدمش البته ولی برگردم عقب باز انتخابمه و یه اتفاقی افتاد.. ادامه ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون گربه به دوست ۲۴ ساعته من تبدیل شد کسی که شبا باهاش میخابیدم و صبا باهاش از خاب بیدار میشدم من درسامو براش توضیح میدادم و اون میشه و خیلی خوب گوش میداد با هم بازی میکردیم مسابقه میدادیم و من از افسردگی درومدم دیگه مهم نبود کسی منو دوس نداره یا تنهام یا وقتی ناراحت میشدم میرفتم پیشش یه لحظه حس میکردم دنیا رو برای من ساختنو من با خدا حرف میزدم و میگفتم من فقط همینو میخام و راضیم زندگیم با اون میچرخید ناراحتیم غیب شدن یاد دادم بهش باهام دست بده یا بشینه

و کلا جوری بود که حس میکردم بدون اون میمیرم اون آزاد بود و تو حیاط میچرخید و حتی اواخر یاد گرفت بره بالا پشت بوم و هم من وابسته اون بودم و هم اون وابسته من هر جا میرفتم دنبالم راه میفتاد حتی مغازه و اگه صداش میزدم زیر ۱۰ ثانیه میپرید بقلم و داستان میرسه به ۳ هفته پیش وقتی که بعد رفتنش هیچوقت برنگشت و من دباره همون آدم افسرده شودم ولی این حس رهایی خیلی بیشتر قلبمو به درد میآورد هیچکی نبود درکم کنه آخه من ناراحتیم میرفتم پیش پیروز ولی وقتی که نیس الان باید برم پیش کی

درست فهمیدین پیروز دیگه بر نگشت و من بازم ترک شدم ولی حس کردم دارم میترسم و نه تنها افسرده شدم و صبح تا شب چشمم اشکه بلکه درد قلبم داره منو میکشه و تا آخر عمر همرامه