2777
2789
نه اصلا اون که تبلیغات هست سیب زمینی قبلش باید ۸ دقیقا اب پز کنم بعد بزارم داخلش که حالت خشک و پلاست ...

درست اجرا میکنی برنامهشو؟

برندش چیه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا اون که تبلیغات هست سیب زمینی قبلش باید ۸ دقیقا اب پز کنم بعد بزارم داخلش که حالت خشک و پلاست ...

شاید شما خشک خشک میزاری

من با روغنش با قلمو پلاستیکی چرب میکنن کاملا مشابه اینکه با ماهیتابه سرخ شده باشه فقطم یکبار روی دقیقه ۹ تکون میدم (۲۰۰ درجه ۲۰ دقیقه)

من یک ناسا ۸۱۴ اه فکر کنم ۷ لیتری دارم عالیه😂 عین ۲۰ دقیقه رو زل میزنم بهش تا سیبزمینیم سرخ بشهیک ه ...

سیب زمینی رو قبلش ابپز میکنید ؟؟

من ایوولی دارم اصلا چ ابپز چ خشک خوب نمیپزه

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

فیلیپس. بله قبلش کلی فیلم و آموزش دیدم

عجیبه چون دقیقا با فیلپس هر چی میپزم خوب میشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من فقط باهاش سیب زمینی سرخ میکنم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

سیب زمینی رو قبلش ابپز میکنید ؟؟من ایوولی دارم اصلا چ ابپز چ خشک خوب نمیپزه

نه من فقط خلال میکنم و سکم با روغن چربشون میکنم

حتی در حدی نیست که کف ظرفش روغن جمع بشه(اون توریشو میزارم)

شاید شما خشک خشک میزاری من با روغنش با قلمو پلاستیکی چرب میکنن کاملا مشابه اینکه با ماهیتابه سرخ شد ...

شما این دفعه اول تو اب جوش و نمک و زردچوبه ۸ دقیقه بزار بجوشه بعد بریز تو سبد آبش بره بعد یکم روغن بریزید داخلش و زیر و روش کن تا یکم روغنی بشه و بریز داخل سرخ کن حدود ۱۲ دقیقه بپزه. این طوری خیلی خوشمزه تر می شه

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

رو سیب زمینی حتما روغن اسپری کن

هم کتف و بال هم مدلهای دیگه مرغ رو از شب قبل مزه دار کن و حتما سس مایونز بزن تو موادش

چربی سس مایونز هم خوشمزش میکنه هم خشک نمیشه

ران و سینه رو میتونی با پوست هم بذاری که خشک نشه یا تو فویل بذاری

پیش گرمایش هم حتما باید انجام بدین تا خشک نشه مرغ

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲